Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Impartim bucuria cu tine!

Membru Bizoo de 2 ani.
4.82
5 stars: Exceptional
79 pareri

Bulbi de crin Siberia - crin oriental, calibru 20 +

0 stars: 0.00 din 0 pareri

4 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Planteaza Bulbi de crini albi si creeaza in gradina ta un decor regesc. Se stie ca niciun crin nu se compara cu crinii albi. Poate istoria lor, simbolistica, poate doar frumusetea lor pura sau poate toate la un loc ii fac atat de iubiti. Ce-i drept, crinii albi continua sa ne farmece si sa ne faca sa ne simtim regeste.

Caracteristici generale Crin Siberia

Crinul alb este considerat drept floarea castitatii si puritatii. In Antichitate simboliza speranta si triumful, fiind folosit alaturi de laur pentru incununarea fruntilor invingatorilor. De asemenea era folosit si ca ofranda adusa zeitei frumusetii. Inca din Evul mediu crinul este atribuit multor sfinti si indeosebi Fecioarei Maria. Tot atunci, coroana franceza si-a ales ca simbol crinul, pentru a marca regalitatea, puritatea si eleganta.

Soiul de crini albi Siberia se remarca prin frumsetea florilor de un alb imaculat, cu stamine caramizii. Acestea scot si mai mult in evidenta puritatea petalelor si albul intens, care pare ca lumineaza gradina in noptile intunecate. Nu intamplator li se mai spune si impropriu si crini imperiali de gradina sau crini regali.

Aceste flori de crini rezista foarte mult in caldura verii si, de asemenea, ca flori taiate. Este preferat de florari pentru aranjamente cu crini speciale. Ofera cadou un buchet de crini si vei cuceri instant orice inima. In zilele noastre, buchete de crini albi se ofera si in semn de respect.

Crinii Siberia sunt in general crini de gradina, dar la fel de bine pot fi crescuti si in containere potrivite. Sunt excelenti crini de ghiveci, daca li se asigura conditiile necesare.

Asadar daca doresti sa aduci un plus de eleganta si rafinament in gradina ta, Treci la actiune. Iti recomandam cu incredere sa plantezi cat mai multi bulbi de crini albi Siberia. Combina-i cu crini rosii si bucura-te de spectacolul colorat si parfumat al verii!

Avantajele soiului de crini Siberia   sunt printre cei mai iubiti crini
au o simbolistica speciala, plina de istorie

foarte rezistenti si usor de cultivat
usor de ingrijit, se adapteaza bine la majoritatea solurilor
flori mari, cu un diametru de 15-24 cm
excelent pentru flori taiate, rezista pana la 2 saptamani in vaza
se inmultesc repede

De unde poti cumpara Bulbi de crini albi cu pret mic

Avem bulbi de flori ieftini de vanzare, soiuri diverse. Descopera bulbii preferati in magazinul online FloraPris.ro si ia-i acasa, cu un singur click! Comanda acum si in 24 de ore sunt la usa ta.

Detalii livrare produs    

Tipul ambalarii  La pachet, fiecare soi de bulbi in punguta separata

Informatii suplimentare    

Marime bulb  18-20
Culoare  Alb cu stamine caramizii
Parfum  Parfumati
Dimensiune floare  15-24 cm
Inaltime planta  60-80 cm
Perioada inflorire  iulie
Perioada plantare  septembrie - noiembrie; martie - mai
Mediu propice  soare / semiumbra
Cerinte sol  Sol neutru, bine drenat
Distanta intre plante  40 - 50 cm
Rezistenta  Sunt rezistenti la inghet, raman in pamant peste iarna
Trimite mesaj
Din Gura in Gura