Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Impartim bucuria cu tine!

Membru Bizoo de 2 ani.
4.82
5 stars: Exceptional
79 pareri

Arbust Rhododendron Encore Autumn Fire, in ghiveci

0 stars: 0.00 din 0 pareri

195 lei Lei
Cod produs
216R12
Out Of stock
Descriere
Cu un Rhododendron - azalee iti vei infrumuseta gradina cu un arbust impresionant prin abundenta infloririi. Arbust cu frunze vesnic verzi si flori spectaculoase, grupate in buchete de un rosu intens. Fiind vesnic verde, te vei bucura de un decor fabulos tot timpul anului.
Rhododendron - azalee Encore Autumn Fire - Arbusti vesnic verzi
Un arbust vesnic verde, cu un obicei compact si raspandit. Rhododendron - azalee Encore Autumn Fire este unic datorita florilor sale cu mai multe anotimpuri. Spre deosebire de alti rhododendroni, el are inflorire repetata, tot anul. Astfel infloreste cateva saptamani primavara, apoi ia o pauza mica. Din vara reincepe sporadic inflorirea care dureaza pana la inghet. Nemaiintalnit, nu-i asa? Asta il face cu adevarat remarcabil si exclusivist.

Este arbust vesnic verde, cu un port vertical, dens, rotunjit si foarte compact. Foarte floribund, dezvolta flori mari, semiduble, stralucitoare, de culoare rosu intens, stropit delicat cu pete maronii, fine. Contrasteaza superb cu frunzisul verde al frunzelor eliptice, care, in timpul iernii devin bronz-violet. Cu un asemenea parcurs, acest rhododendron-azalele este cu adevarat exceptional, adaugand o atractivitate impecabila gradinii tot anul. Este tolerant la soare si rezistent la frig, deci, iata, alt plus major pentru gama lui. Acest rhododendron are o crestere moderata, ajungand la maturitate la o inaltime de aproximativ 60-90 cm. Toxic pentru animale.
Rhododendron: cerinte sol, amplasare, ingrijire
Necesita pozitii semi-umbrite si creste bine in plin soare dimineata. Prefer solurile acide, umede si cu humus. Este un soi complet rezistent la inghet. Poate fi plantat solitar acompaniat de alti rhododendroni, azalee sau alti arbusti, dupa caz. Este ideal si pentru cultivarea in containere mari, pentru decorarea teraselor.

Indepartarea florilor ofilite stimuleaza o noua inflorire. Taierea se face imediat dupa inflorirea de primavara, pentru intarirea maxima a mugurilor. Daca se taie mai tarziu, vor fi afectati mugurii noi care se formeaza pentru noile infloriri
De aici poti cumpara Rhododendron - azalee Encore Autumn Fire, in ghiveci, cu pret mic
Avem diverse soiuri de arbusti ornamentali de vanzare. Descopera plantele decorative preferate in magazinul online FloraPris.ro si ia-le acasa, cu un singur click! Comanda acum si in 24-48 de ore sunt la usa ta.

Plantele provin din pepiniera partenerului nostru Luca Perene, producator de perene de peste 12 ani. Acestea detin pasaport fitosanitar, sunt testate, sanatoase si complet aclimatizate, avand garantia soiului si calitate inalta.

Informatii suplimentare    Culoare flori  Rosu intens
Perioada de inflorire  Primavara, apoi sporadic, din vara pana toamna tarziu
Perioada de plantare  Toate plantele livrate la ghiveci se pot planta oricand, cu conditia ca pamantul sa nu fie inghetat
Conditii de lumina  semiumbra
Pretentii fata de sol  prefera un sol bogat, acid, permeabil, cu un drenaj bun
Inaltime la maturitate  cca 60-90 cm
Rezistenta la inghet  -25C
Detalii livrare produs    Tipul ambalarii  la ghiveci
Inaltimea la livrare  Cca 40-50 cm
Varsta la livrare  De la 3 ani.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura