Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Impartim bucuria cu tine!

Membru Bizoo de 2 ani.
4.82
5 stars: Exceptional
76 pareri

Planta Hortensie violet Baladia Purple, in ghiveci de 4-5 l

0 stars: 0.00 din 0 pareri

68 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Hortensie violet Baladia Purple - Plante perene de umbra
O Hortensie violet Baladia Purple in gradina ta va fi un mare Wauuuu! Este un arbust compact, vertical, stufos, cu frunze late ovate, dintate, ascutite, de culoare verde inchis. Impresioneaza prin contractul puternic dintre frunze si flori. Formeaza ciorchini mari si rotunjiti de flori violet intens, cu centru crem-galbui din vara pana toamna. Culoarea florii va fi afectata de aciditatea solului.

Are o crestere compacta, foarte bine ramificata si ferma, atingand inaltime de cca 120 cm la maturitate. Are utilizari diverse, asa ca poate straluci in aranjamente florale in gradina, dar si ca planta solitara. Se dezvolta foarte bine si in ghivece (containere) mari, potrivite, decorand fabulos terasele sau balcoanele. Este utilizata frecvent si pentru diverse aranjamente florale, buchetele de hortensii fiind extrem de cautate si apreciate.
Hortensie Baladia Purple: cerinte sol, amplasare
Hortensia prefera solurile bine drenate, cu o umiditate constanta, ceea ce va ajuta la dezvoltarea unor tufe bogate de flori. Alegerea solului este foarte important in determinarea culorii hortensiei. Daca vrei o Hortensie violet Baladia Purple, solul acid este esential. Important de stiut ca hortensiile isi pot schimba culoarea florii in functie de aciditate si PH-ul solului. Daca nu cunosti proprietatile solului, cel mai bine e sa cumperi pamant pentru hortensii de la magazinele specializate.

Sol: O Hortensie violet Baladia Purple - prefera solul acid, bine drenat, bogat in nutrienti.

Locul de plantare: un spatiu cu semiumbra sau umbra este locul ideal. Soarele de dimineata (2-3 ore) ii face bine, dar exclus sa fie direct in bataia soarelui dupa pranz.

Utilizare: arbust solitar, plantare in grup, plantare in container

Ingrijire: trebuie mentinut umed pamantul in care sunt plantate. Hortensiilor nu le plac ?picioarele? uscate, asa ca trebuie mentinute usor umede in mod constant. Nu trebuie insa abuzat, intrucat apa in exces poate duce la deteriorarea radacinilor. Nu se rup florile uscate. Acestea se lasa pe planta peste iarna, intrucat protejeaza noii muguri care apar la finalul toamnei. Florile uscate vor cadea singure sau se vor indeparta primavara, dupa ce a trecut pericolul de inghet.

Toleranta la frig: foarte rezistente. Peste iarna pot fi protejate la baza cu un strat gros de frunze (mai ales daca sunt in container)
De aici poti cumpara Hortensie violet Baladia Purple, in ghiveci, cu pret mic
Avem diverse soiuri de arbusti ornamentali de vanzare. Descopera hortensiile preferate in magazinul online FloraPris.ro si ia-le acasa, cu un singur click! Comanda acum si in 24 de ore sunt la usa ta

Detalii livrare produs    Tipul ambalarii  la ghiveci
Stadiu la livrare  Cu boboci sau inflorite, in ghiveci de 4-5 l, tufe mari, ramificate
Varsta plantei la livrare  Peste 3 ani

Informatii suplimentare
Culoare  Violet intens cu centrul crem galbui
Perioada de plantare  Toate plantele livrate la ghiveci se pot planta oricand, cu conditia ca pamantul sa nu fie inghetat
Perioada de inflorire  Iunie - septembrie
Conditii de lumina  Umbra, semi-umbra,
Cerinte de udare  Necesita udari frecvente
Pretentii fata de sol  Prefera un acid, cu un drenaj bun.
Inaltime la maturitate  1,2 m
Rezistenta la inghet  -25 C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura