Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Impartim bucuria cu tine!

Membru Bizoo de 2 ani.
4.82
5 stars: Exceptional
79 pareri

Bulbi de crin Conca d'or - calibru 20 +

0 stars: 0.00 din 0 pareri

4 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Planteaza crini de gradina Conca d'or si te vei bucura de o gradina stralucitoare pe tot parcursul verii. Acesti bulbi de crini galbeni sunt o alegere excelenta. Dintre atatea specii de crini, soiul Conca d'or este dintre cei mai cautati.

Caracteristici generale crini Conca d'or

Varietatea de crini de gradina Conca d'or a fost creata prin incrucisarea crinilor cu trompeta chinezeasca cu crini orientali. Ei au mostenit tot ce este mai bun din ambii parinti, ba chiar i-au intrecut. Au statura si florile in forma de trompeta ale Crinului chinezesc si frumusetea si parfumul exotic ale Crinului oriental. Sunt insa mai rezistenti la boli si mai toleranti la seceta, frig si caldura decat oricare dintre parinti.

Se disting prin inaltimea imperioasa si tulpina incarcata de flori, creand un adevarat spectacol stralucitor, oriunde ar fi amplasati. De aceea, li se mai spune impropriu si crini imperiali de gradina sau crini regali. Infloresc mai devreme decat crinii orientali, cu un parfum ademenitor, subtil, cu arome de zmeura si trandafiri.

Te vor impresiona profund prin florile sale uriase, ceroase, de culoare galben-lamaie stralucitor, cu margini de petale ca de fildes. Textura petalelor este foarte rigida, iar florile rezista incredibil de mult in caldura verii si, de asemenea, ca flori taiate. Te vor linisti si relaxa profund dupa o zi grea de munca, asa ca merita sa ai cateva exemplare.

Este preferat de florari pentru aranjamente cu crini speciale. Ofera cadou un buchet de crini si vei obtine multe zambete recunoscatoare.

Sunt in general crini de gradina, dar la fel de bine pot fi crescuti si in containere potrivite. Crinii Conca d'or sunt excelenti crini de ghiveci, doar daca li se asigura conditiile necesare.

Asadar daca doresti sa aduci si mai multa stralucire in gradina ta, nu mai sta pe ganduri. Iti recomandam cu incredere sa plantezi cat mai multi bulbi de crini de gradina Conca d'or.

Bucura-te de spectacolul verii!

Avantajele soiului de crini de gradina Conca d'or  

sunt printre cei mai cautati crini
foarte rezistenti si usor de cultivat
usor de ingrijit, se adapteaza bine la majoritatea solurilor
flori mari, cu un diametru de 15-24 cm
excelent pentru flori taiate, rezista pana la 2 saptamani in vaza
se inmultesc repede

De unde poti cumpara Bulbi de crini de gradina Conca d'or cu pret mic

Avem bulbi de flori ieftini de vanzare, soiuri diverse. Descopera bulbii preferati in magazinul online FloraPris.ro si ia-i acasa, cu un singur click! Comanda acum si in 24 de ore sunt la usa ta.

Detalii livrare produs    

Tipul ambalarii  La pachet, fiecare soi de bulbi in punguta separata

Informatii suplimentare    

Marime bulb  18-20
Culoare  Galben lamaie cu margine alba
Parfum  Parfum subtil, senzual
Dimensiune floare  15-24 cm
Inaltime planta  100-110
Perioada inflorire  august
Perioada plantare  septembrie - noiembrie; martie - mai
Mediu propice  soare / semiumbra
Cerinte sol  Sol neutru, bine drenat
Distanta intre plante  40 - 50 cm
Rezistenta  Sunt rezistenti la inghet, raman in pamant peste iarna
Trimite mesaj
Din Gura in Gura