Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Impartim bucuria cu tine!

Membru Bizoo de 2 ani.
4.82
5 stars: Exceptional
76 pareri

Floare Berberis Thunbergii Golden Ring, in ghiveci

0 stars: 0.00 din 0 pareri

40 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Berberis Thunbergii Golden Ring - Caracteristici generale

Berberis Thunbergii Golden Ring face parte din categoria de arbusti decorativi prin frunze, oferind eleganta si rafinament oricarei gradini. In combinatie cu arbustii decorativi prin flori, creeaza un spectacol inedit, asa ca e cazul sa-l ai si tu. Daca iti doresti o gradina eleganta cu care sa-i impresionezi pe toti, aceste combinatii sunt perfecte.

Berberis thunbergii Golden Ring este un arbust ornamnetal cu frunze colorate, care creste sub forma de tufis bogat si dens. Frunzele sunt mici si se dezvolta in perechi sub forma ovata in nuante de rosu cu margini conturate in galben intens. Infloreste in martie-aprilie. Florile sunt de culoare galbena, dar nu ies in evidenta, frunzele fiind cele care ofera decorul deosebit. Este, fara indoiala, un arbust foarte elegant si foarte apreciat de cunoscatori. Nu exista niciun aranjament peisagistic reusit care sa nu contina arbusti de berberis.

Berberis Golden Ring se incadreaza in categoria arbustilor de talie mica. La maturitate atinge inaltimea de cca 100-150 cm, avand o crestere medie.

Cerinte sol, amplasare, ingrijire

Berberis Thunbergii Golden Ring nu este pretentios si se preteaza in orice tip de sol. Cel mai bun loc pentru plantare este in zone deschise, pentru ca nu este sensibil la curentii de aer. Rezista bine in soluri bine drenate si face fata foarte usor atat secetei cat si temperaturilor scazute. Prefera locurile insorite, calde si luminoase. Se planteaza solitar, in grup sau sub forma de garduri vii. Berberis Golden Ring este un arbust decorativ perfect pentru orice gradina sau curte. Este preferat pentru ca ofera decoruri inedite oriunde l-ai planta si aduce acel aer deosebit care va atrage atentia asupra locului.

De unde poti cumpara Berberis Thunbergii Golden Ring, in ghiveci, cu pret mic

Avem diverse soiuri de arbusti ornamentali de vanzare. Descopera plantele decorative preferate in magazinul online FloraPris.ro si ia-le acasa, cu un singur click!

Comanda acum si in 24 de ore sunt la usa ta.

Detalii livrare produs    

Tipul ambalarii  la ghiveci
Inaltimea la livrare  In functie de momentul livrarii
Varsta la livrare  De la 2 ani

Informatii suplimentare    

Culoare frunze  rosu cu margini galben intens
Culoare flori  Galbene, mici
Perioada de inflorire  aprilie

Perioada de plantare  

Toate plantele livrate la ghiveci se pot planta oricand, cu conditia ca pamantul sa nu fie inghetat
Conditii de lumina  soare
Pretentii fata de sol  prefera un sol neutru, permeabil, cu un drenaj bun
Inaltime la maturitate  cca 100-150 cm
Rezistenta la inghet  -25 C pana la -30 C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura