Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Impartim bucuria cu tine!

Membru Bizoo de 1 an.
4.80
5 stars: Exceptional
70 pareri

Floare Syringa vulgaris - Liliac Kolchoznica, in ghiveci

0 stars: 0.00 din 0 pareri

25 lei Lei
Cod produs
212L18
Out Of stock
Descriere
Liliac Kolchoznica - Caracteristici generale

Acest Liliac Kolchoznica va atrage imediat atentia, oriunde l-ai amplasa in gradina. Se distinge prin inflorescentele sale mari, piramidale, formate din flori batute, in mai multe straturi de petale. Are un parfum intens, dulce. Culoarea florilor variaza in nuante de roz cu albastru, creand un decor superb. Dezvolta o coroana densa, rotunjita cu frunzele in forma de inima, de un verde lucios rezistent.

La maturitate atinge o inaltime de 2-3 metri si cam tot asa si diametrul coroanei. Este un liliac impunator, cu o tinuta eleganta. Il poti planta solitar sau in combinatie cu alti arbusti ornamentali, pentru un, cu o tinuta decor atractiv. Iar daca il plantezi langa fereastra sau terasa, te vei bucura si mai mult de frumusetea si parfumul lui.

Liliac Syringa vulgaris - ingrijire

Liliacul nu necesita conditii speciale de plantare sau ingrijire. Butasii de liliac se planteaza primavara devreme sau toamna tarziu, in afara perioadei de vegetatie. Daca ai achizitionat liliac Kolchoznica la ghiveci, atunci il poti planta oricand in timpul anului. Prefera un sol neutru, fertil si bine drenat. Ii dauneaza surplusul de apa, asa ca mare atentie unde il amplasezi. Pentru o dezvoltare si inflorire armonioase are nevoie de un loc foarte insorit, pentru ca iubeste soarele.

Acest soi de liliac incepe sa infloreasca din a doua jumatate a lunii mai. Florile au un parfum intens, dulceag, a caror aroma te imbata pur si simplu. Asadar, daca vrei sa ai o gradina parfumata mai mult timp, combina-l cu alte plante de liliac care infloresc mai tarziu. Vei aparte parte de un spectacol pe cinste de culoare si parfum.

Este foarte rezistent la seceta, la temperaturi negative, de pana la -20, dar si la bolile si daunatorii mediului inconjurator. Pentru stimularea infloririi se aplica ingrasamant de inflorire primavara. Dupa inflorire, se recomanda a fi tuns usor, dupa caz.

Este preferat pentru crearea de buchete si aranjamente cu flori de liliac, datorita rezistentei indelungate ca flori taiate.

Aici gasesti Liliac rosu Congo de vanzare, in ghiveci, cu pret avantajos.

Avem diverse soiuri de arbusti ornamentali de vanzare. Descopera plantele decorative preferate in magazinul online FloraPris.ro si ia-le acasa, cu un singur click!
Comanda acum si in 24 de ore sunt la usa ta.

Informatii suplimentare    

Culoare  Roz albastrui
Parfum  Parfum intens
Perioada de inflorire  Mai - din a doua jumatate

Perioada de plantare  

Toate plantele livrate la ghiveci se pot planta oricand, cu conditia ca pamantul sa nu fie inghetat
Conditii de lumina  Soare
Cerinte de udare  necesita udari moderate
Pretentii fata de sol  prefera un sol bogat, permeabil, cu un drenaj bun
Inaltime la maturitate  cca 2-3 m
Rezistenta la inghet  -25 C pana la -30 C

Detalii livrare produs    

Tipul ambalarii  la ghiveci
Inaltimea la livrare  In functie de momentul livrarii
Varsta la livrare  De la 2 ani
Trimite mesaj
Din Gura in Gura