Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Impartim bucuria cu tine!

Membru Bizoo de 1 an.
4.80
5 stars: Exceptional
70 pareri

Floare Liliac alb Agnes Smith, in ghiveci

0 stars: 0.00 din 0 pareri

25 lei Lei
Cod produs
212L23
Out Of stock
Descriere
Liliac alb Agnes Smith - Caracteristici generale

Un Liliac alb Agnes Smith in gradina ta va fi o adevarata bijuterie. Se distinge prin inflorescentele de un alb pur, imaculat, ce au o forma diferita fata de toate celelalte plante de liliac. Are o crestere mai mare pe latime decat pe inaltime, ceea ce-l face si mai neobisnuit. Astfel, la maturitate se poate dezvolta ca o tufa lata de cca 3.5 m si inalta de cca 2 m. Putem spune despre el ca e un liliac pitic.

Il poti planta solitar sau in combinatie cu alti arbusti ornamentali, pentru un decor atractiv.

Liliac ingrijire

Liliacul nu necesita conditii speciale de plantare sau ingrijire. Butasii de liliac se planteaza primavara devreme sau toamna tarziu, in afara perioadei de vegetatie. Daca ai achizitionat liliac alb Agnes Smith la ghiveci, atunci il poti planta oricand in timpul anului. Prefera un sol neutru, fertil si bine drenat. Ii dauneaza surplusul de apa, asa ca mare atentie unde il amplasezi. Pentru o dezvoltare si inflorire armonioase are nevoie de un loc foarte insorit, dar se descurca bine si cu un spatiu semiumbros.

Acest soi de liliac alb incepe sa infloreasca mai tarziu decat alte soiuri, respectiv din luna iunie. Florile au un parfum intens, dulceag, a caror aroma te imbata pur si simplu. Asadar, daca vrei sa ai o gradina parfumata mai mult timp, combina-l cu alte plante de liliac care infloresc timpuriu. Vei aparte parte de un spectacol pe cinste de culoare si parfum.

Este foarte rezistent la seceta, la temperaturi negative, de pana la -20, dar si la bolile si daunatorii mediului inconjurator. Pentru stimularea infloririi se aplica ingrasamant de inflorire primavara. Dupa inflorire, se recomanda a fi tuns usor, dupa caz.

Este preferat pentru crearea de buchete si aranjamente cu flori de liliac, datorita rezistentei indelungate ca flori taiate.

Aici gasesti Liliac alb Agnes Smith de vanzare, in ghiveci, cu pret avantajos.

Avem diverse soiuri de arbusti ornamentali de vanzare. Descopera plantele decorative preferate in magazinul online FloraPris.ro si ia-le acasa, cu un singur click!

Comanda acum si in 24 de ore sunt la usa ta.

Informatii suplimentare    

Culoare  alb
Parfum  Parfum intens
Perioada de inflorire  Iunie

Perioada de plantare  

Toate plantele livrate la ghiveci se pot planta oricand, cu conditia ca pamantul sa nu fie inghetat
Conditii de lumina  Soare, semiumbra
Cerinte de udare  necesita udari moderate
Pretentii fata de sol  prefera un sol bogat, permeabil, cu un drenaj bun
Inaltime la maturitate  cca 2-3 m
Rezistenta la inghet  -25 C pana la -30 C

Detalii livrare produs

Tipul ambalarii  la ghiveci
Inaltimea la livrare  In functie de momentul livrarii
Varsta la livrare  De la 2 ani


.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura