Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Impartim bucuria cu tine!

Membru Bizoo de 2 ani.
4.82
5 stars: Exceptional
76 pareri

Floare trandafir teahibrid Konstance la ghiveci

0 stars: 0.00 din 0 pareri

45 lei Lei
Cod produs
110T11
Out Of stock
Descriere
Caracteristici generale trandafir teahibrid Konstance

Doresti sa achizitionezi Trandafiri ieftini dar spectaculosi? Trandafirul teahibrid Konstance este exact ceea ce ai nevoie. Cunoscut ca cel mai romantic dintre trandafiri, e alegerea ideala pentru o gradina plina de iubire.

Trandafirii Konstance cresc sub forma de tufe cu tije inalte, netede si viguroase, fara spini. La maturitate pot atinge o inaltime cuprinsa intre 100-120 cm. Frunzisul verde semilucios contrasteaza puternic cu florile sale uimitor de frumoase, creand un efect deosebit.

Nu este parfumat, dar compenseaza prin distinctie si nobletea florilor. La inceputul infloririi, bobocii au o forma alungita, clasica si se desfac rapid in flori mari. Combinatia spectaculoasa de dungi in nuante de rosu bogat cu striatii de rosu luminos, confera gradinii un aer clasic si elegant. Florile creeaza un puternic impact vizual, atat prin forma, cat si prin culori. Acestea sunt mari, bogate, cu multe petale delicate si rezistente in acelasi timp. Cresc in varful tijelor lungi si ferme si sunt perfecte si pentru flori taiate. Un buchet de trandafiri Konstance este un cadou cu care nu vei da gres niciodata. Pur si simplu te vei indragosti instant de acest trandafir, doar privindu-l.

Avand inflorire repetata pe toata perioada sezonului, te poti bucura mult timp de splendoarea lui. Este rezistent la boli si daunatori. Poate fi plantat direct in gradina in combinatie cu alte plante ornamentale, dar creste bine si in ghivece mari pentru terasa.

Plantare butasi de trandafiri Konstance

Desi trandafirii sunt plante putin pretentioase, e necesar sa cunosti cateva reguli simple de plantare si ingrijire.

Daca ai achizitionat trandafiri in ghiveci Konstance, e simplu. Ii poti planta in orice perioada a anului, fiind deja inradacinati, cu conditia ca pamantul sa nu fie inghetat. Se pune planta cu tot cu balotul din ghiveci, se acopera cu pamant, se taseaza bine si se uda iar.

Pentru trandafirii cu radacina libera, plantarea se face fie la sfarsitul toamnei (noiembrie), fie la inceputul primaverii (martie/aprilie). Daca ai plantat primavara, aplica ingrasaminte abia dupa o luna de la plantare. Daca ai plantat toamna, nu recomandam aplicarea ingrasamintelor, intrucat acum planta are nevoie sa se inradacineze. Majoritatea ingrasamintelor stimuleaza cresterile vegetative, care pot degera peste iarna. Regula de baza este sa aplicam ingrasaminte doar dupa ce planta este bine inradacinata.

Ingrijire trandafiri Konstance

Butasi de trandafiri Konstance se preteaza la majoritatea tipurilor de sol si sunt perfecti pentru orice gradina. Locul ales pentru plantare trebuie sa fie insorit si aerisit. Trandafirii au nevoie de o expunere directa la razele soarelui de min. 4 ore pe zi. Solul sa fie fertil si bine drenat: nici prea uscat nici prea umed. A se evita baltirea apei. Taierile de toamna sunt mai usoare, urmand ca primavara urmatoare sa se scurteze la 4-5 noduri.

De unde poti cumpara trandafiri ieftini in ghiveci Konstance

Comercializam trandafiri ieftini in ghiveci, soiuri diverse. Descopera trandafirii preferati in magazinul online FloraPris.ro si ia-i acasa cu un singur click si la preturi mici! Comanda acum si in 24 de ore sunt la usa ta.

Detalii livrare produs    

Tipul ambalarii  la ghiveci
Inaltimea la livrare  30-40 cm
Varsta la livrare  2 ani
Trimite mesaj
Din Gura in Gura