Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Impartim bucuria cu tine!

Membru Bizoo de 2 ani.
4.82
5 stars: Exceptional
76 pareri

Floare trandafir teahibrid portocaliu Monica la ghiveci

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
110T13
Out Of stock
Descriere
Caracteristici generale Trandafir teahibrid portocaliu Monica

Vrei un Trandafir teahibrid portocaliu special? Monica e alegerea perfecta! Nu numai ca te cucereste prin tinuta deosebita, dar este si un soi nepretentios, foarte viguros si sanatos. Fiind nepredispus la boli, e cu atat mai usor de intretinut, deci e numai bine sa-l ai si tu.

Creste inalt, sub forma de trandafir tufa si atinge la maturitate o inaltime de cca 175 cm. Frunzisul e verde lucios, sanatos si compact distribuit. E foarte rezistent la frig si suporta bine si seceta.

Trandafirul teahibrid portocaliu Monica iese in evidenta in orice gradina prin florile sale in culori vii, vibrante, de portocaliu stralucitor. Florile sunt de dimensiuni medii, iar parfumul discret, compensand insa cu stralucirea culorilor. Infloreste foarte timpuriu, poate chiar primul dintre trandafiri si continua sa infloreasca abundent, in valuri, pana tarziu, in noiembrie.

Plantare butasi de trandafiri

Desi trandafirii sunt plante putin pretentioase, e necesar sa cunosti cateva reguli simple de plantare si ingrijire.

Daca ai achizitionat trandafiri la ghiveci, e simplu. Ii poti planta in orice perioada a anului, fiind deja inradacinati, cu conditia ca pamantul sa nu fie inghetat. Se pune planta cu tot cu balotul din ghiveci, se acopera cu pamant, se taseaza bine si se uda iar.

Pentru trandafiriI cu radacina libera, plantarea se face fie la sfarsitul toamnei (noiembrie), fie la inceputul primaverii (martie/aprilie). Daca ai plantat primavara, aplica ingrasaminte abia dupa o luna de la plantare. Daca ai plantat toamna, nu recomandam aplicarea ingrasamintelor, intrucat acum planta are nevoie sa se inradacineze.

Majoritatea ingrasamintelor stimuleaza cresterile vegetative care pot degera peste iarna. Regula de baza este sa aplicam ingrasaminte doar dupa ce planta este bine inradacinata.

Ingrijire trandafiri teahibrid portocaliu Monica

Butasi de trandafir teahibrid portocaliu Monica se preteaza la majoritatea tipurilor de sol si sunt perfecti pentru orice gradina. Locul ales pentru plantare trebuie sa fie insorit si aerisit. Trandafirii au nevoie de o expunere directa la razele soarelui de min. 4 ore pe zi. Solul sa fie fertil si bine drenat: nici prea uscat nici prea umed. A se evita baltirea apei.Taierile de toamna sunt mai usoare, urmand ca primavara urmatoare sa se scurteze la 4-5 noduri.

De unde poti cumpara trandafir teahibrid Monica

Comercializam trandafiri teahibrizi la ghiveci, cu preturi foarte avantajoase. Descopera trandafirii preferati in magazinul online FloraPris.ro si i-ai acasa cu un singur click!

Comanda acum si in 24 de ore sunt la usa ta.

Detalii livrare produs    

Tipul ambalarii  la ghiveci
Inaltimea la livrare  30-40 cm
Varsta la livrare  2 ani
Trimite mesaj
Din Gura in Gura