Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Impartim bucuria cu tine!

Membru Bizoo de 2 ani.
4.82
5 stars: Exceptional
76 pareri

Plante suculente Sedum Marina in ghiveci de 19 cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

44 lei Lei
Cod produs
391S12
Out Of stock
Descriere
Sedum Marina - Plante suculente de exterior Sedum Marina este o planta suculenta perena exceptionala, vesnic verde, perfecta acoperitoare de sol si extrem de decorativa. Iesind in evidenta prin frunzisul albastru izbitor are crestere joasa, formand aglomeratii atractive. Are frunze groase, carnoase, de culoare albastru-gri, care nuanta violet vara. Infloreste la sfarsitul verii si toamna, oferind o abundenta de flori roz trandafir in forma de stea. Acestea se nasc pe tulpini robuste, drepte si se ridica cu maretie deasupra palcului de frunze. Atat frunzele, cat si inflorescentele moarte raman atractive pe timpul iernii, oferind un decor suplimentar. Foarte compact, acest Sedum Marina aratos este perfect pentru spatiile mici de gradina.

Este foarte indragita de polenizatori, iubeste soarele si este perfect pentru a creste intr-un chenar cald si insorit, fiind usor de cultivat. Sedum Marina este folosit la plantari in masa pentru gradini uscate, oferind decoruri inedite. Este ideal pentru adaugarea unei culori de sfarsit de sezon gradinii. Asadar, daca iti doresti o planta cu flori foarte rezistenta ce poate fi plantata pe un sol sarac, Sedum Marina e alegerea ideala.

Aceasta planta perena uimitoare creste la aproximativ 25-30 cm inaltime pe 60 cm latime in timp. Daca plantati in grupuri, plantati la o distanta de 60 cm. Presupune o ingrijire minima, deoarece nu are nevoie de multa apa.

Sedum Marina poate fi plantata in ghiveci, dar arata foarte bine in gradina. Acolo, de regula, e folosita pentru acoperirea solului intr-un mod aspectuos.
Sedum: cerinte sol, amplasare, ingrijire
Sedum Marina iubeste foarte mult locurile cu soare, dar se dezvolta foarte bine si la semiumbra. Se dezvolta foarte bine in solul bine drenat (nisipos) si in solul stancos. Este cunoscut deja ca Sedum Marina este perfect pentru decorarea gradinilor si a aranjamentelor de stancarii. Poate fi plantata si in ghivece decorative pentru un decor splendid al teraselor. Fertilizarea sau solul prea bogat poate face ca aceasta planta sa se prabuseasca.

Necesar apa: udarea se face foarte rar si in cantitati mici de apa. Fiind o planta suculenta, nu tolereaza umiditatea, prefera mai degraba uscaciunea solului. Excesul de apa ii poate fi fatal. Frunzele suculente ale plantei stocheaza apa, de aceea, chiar si in zilele calduroase ale verii trebuie udata cu moderatie. Nu are nevoie de fertilizari.

Inmultire: se inmulteste singura, marindu-si tufa la suprafata solului. Se poate inmulti si prin divizarea frunzei, butasi sau lastari.

Boli si daunatori: este foarte rezistenta la boli si daunatori. De aici poti cumpara Sedum Marina in ghiveci, cu pret mic
Avem diverse soiuri de plante perene de vanzare. Descopera plantele suculente preferate in magazinul online FloraPris.ro si ia-le acasa, cu un singur click! Comanda acum si in 24-48 de ore sunt la usa ta.

Plantele provin din pepiniera partenerului nostru Luca Perene, producator de perene de peste 12 ani. Acestea detin pasaport fitosanitar, sunt testate, sanatoase si complet aclimatizate, avand garantia soiului si calitate inalta.

Detalii livrare produs    Tipul ambalarii  la ghiveci de 19 cm
Varsta plantei la livrare  2-3 ani
Informatii suplimentare    Culoare frunze  albastru-gri, care nuanta violet vara
Culoare flori  Roz trandafirii
Perioada de plantare  Toate plantele livrate la ghiveci se pot planta oricand, cu conditia ca pamantul sa nu fie inghetat
Conditii de lumina  Soare plin (cel putin 6 ore de lumina solara directa)
Cerinte de udare  Foarte rar
Pretentii fata de sol  prefera un sol stancos sau nisipos, cu un drenaj bun
Inaltime la maturitate  25-30 cm inaltime pe 60 cm latime
Rezistenta la inghet  pana la -30 C.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura