Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Impartim bucuria cu tine!

Membru Bizoo de 2 ani.
4.82
5 stars: Exceptional
76 pareri

Sedum Atlantis in ghiveci de 17 cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

45 lei Lei
Cod produs
380S20
Out Of stock
Descriere
Sedum Atlantis - Plante suculente de gradina cu flori Sedum Atlantis este o planta perena de gradina cu frunzis suculente, pestrit, foarte fantezist. Acest mirific sedum prezinta o combinatie fascinanta de culori. Are frunze verzi cu margini de culoare crem, muguri de flori roz, muguri de frunze rosu cires si flori galbene vara. Frunzisul isi pastreaza culoarea in timpul verii si toamnei. Atlantis are o crestere densa si ramane joasa pana la aproximativ 10-15 cm inaltime si 45 cm latime. Se remarca prin portul foarte compact, cu frunzis carnos, vibrant, intens colorat. Foarte dens si bine ramificat, acest sedum creeaza o acoperire de sol colorata, suprimand buruienile cand este plantat in masa.

Este foarte indragit de polenizatori, iubeste soarele si este perfect pentru a creste intr-un chenar cald si insorit, fiind usor de cultivat. Sedum Atlantis este folosit la plantari in masa pentru gradini uscate, oferind decoruri inedite. Este o planta frumoasa pentru, de exemplu, gradina de stanci sau acoperisuri verzi, De asemenea, intr-un recipient pe terasa sau balcon este senzational. Asadar, sedum Atlantis e planta ideala pentru toata lumea! Daca iti doresti o planta cu flori foarte rezistenta ce poate fi plantata pe un sol sarac, Sedum Atlantis e o excelenta alegere
Sedum: cerinte sol, amplasare, ingrijire Sedum Atlantis iubeste foarte mult locurile cu soare, dar se dezvolta foarte bine si la semiumbra. Se dezvolta foarte bine in solul bine drenat (nisipos) si in solul stancos. Este cunoscut deja ca Sedum Atlantis este perfect pentru decorarea gradinilor si a aranjamentelor de stancarii. Poate fi plantata si in ghivece decorative pentru un decor splendid al teraselor. Fertilizarea sau solul prea bogat poate face ca aceasta planta sa se prabuseasca.

Necesar apa: udarea se face foarte rar si in cantitati mici de apa. Fiind o planta suculenta, nu tolereaza umiditatea, prefera mai degraba uscaciunea solului. Excesul de apa ii poate fi fatal. Frunzele suculente ale plantei stocheaza apa, de aceea, chiar si in zilele calduroase ale verii trebuie udata cu moderatie. Nu are nevoie de fertilizari.

Inmultire: se inmulteste singura, marindu-si tufa la suprafata solului. Se poate inmulti si prin divizarea frunzei, butasi sau lastari.

Boli si daunatori: este foarte rezistenta la boli si daunatori. De aici poti cumpara Sedum Atlantis in ghiveci, cu pret mic
Avem diverse soiuri de plante perene de vanzare. Descopera plantele suculente preferate in magazinul online FloraPris.ro si ia-le acasa, cu un singur click! Comanda acum si in 24-48 de ore sunt la usa ta.

Plantele provin din pepiniera partenerului nostru Luca Perene, producator de perene de peste 12 ani. Acestea detin pasaport fitosanitar, sunt testate, sanatoase si complet aclimatizate, avand garantia soiului si calitate inalta.

Detalii livrare produs    Tipul ambalarii  la ghiveci de 19 cm
Varsta plantei la livrare  2-3 ani

Informatii suplimentare     Culoare frunze  Verde cu margini galben-crem
Culoare flori  Galben
Perioada de plantare  Toate plantele livrate la ghiveci se pot planta oricand, cu conditia ca pamantul sa nu fie inghetat
Conditii de lumina  Soare plin (cel putin 6 ore de lumina solara directa)
Cerinte de udare  Foarte rar
Pretentii fata de sol  prefera un sol stancos sau nisipos, cu un drenaj bun
Inaltime la maturitate  15-20 cm inaltime si 45 cm latime
Rezistenta la inghet  pana la -30 C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura