Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Impartim bucuria cu tine!

Membru Bizoo de 2 ani.
4.82
5 stars: Exceptional
76 pareri

Arbust Cornus Alba Elegantissima, in ghiveci, 60-80 cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

55 lei Lei
Cod produs
214C22
Out Of stock
Descriere
Cornus Alba Elegantissima - Arbusti ornamentali prin frunze si flori Cornus Alba Elegantissima este un arbust ornamental, de dimensiuni medii, excelent pentru a aduce un plus de culoare gradinii tale. Impresioneaza prin tulpinile sale multiple, rosii stralucitoare din timpul iernii. Datorita frunzelor sale spectaculoase si a crengilor rosii iarna, poate fi piesa de rezistenta in orice gradina in anotimpul inghetat.

Are o crestere rapida si atinge la maturitate o inaltime de 1,5-3m. Florile apar la sfarsitul primaverii si sunt mici de culoare alba, fiind urmate de fructe albastrui. Vara, frunzisul e format din frunze cu varful ascutit si cu marginile usor ondulate. Au aspect pestrit in nuante de verde marginit cu alb-crem, luand si nuante rosiatice. Odata cu apropierea toamnei, acestea isi schimba culoarea in rosu-portocaliu. Acest lucru face ca acest arbust sa fie foarte special. In limbaj popular e cunoscut si sub numele de sanger.
Cornus - Cerinte sol, amplasare, ingrijire
Cornus Alba Elegantissima nu este deloc pretentios si se preteaza in orice tip de sol. Rezista bine in soluri bine drenate si face fata foarte usor atat secetei cat si temperaturilor scazute. Prefera locurile insorite, calde si luminoase, dar se dezvolta bine si la semiumbra si chiar la umbra. Se planteaza solitar, dar si in grup in combinatie cu alte plante. Este preferat pentru ca ofera decoruri inedite oriunde l-ai planta. Aduce acel aer deosebit in gradina, in special iarna, care va atrage inevitabil atentia asupra locului. Daca doresti sa creezi adevarate pete de culoare in gradina, acest soi de arbust este ideal. Tulpinile rosii vibrante fac din Cornus Alba Elegantissima o alegere excelenta pentru plantarea in masa sau pentru a crea garduri vii colorate. Datorita dimensiunilor sale moderate, este potrivit pentru gradinile de dimensiuni mai mici sau pentru a fi plantat in containere mari.

Taierea periodica a tulpinilor mai vechi poate stimula cresterea tulpinilor rosii noi, ceea ce poate imbunatati aspectul peisajului.
De aici poti cumpara Cornus Alba Elegantissima, in ghiveci, cu pret mic
Avem diverse soiuri de arbusti ornamentali de vanzare. Descopera plantele decorative preferate in magazinul online FloraPris.ro si ia-le acasa, cu un singur click! Comanda acum si in 24 de ore sunt la usa ta.

Detalii livrare produs:
Tipul ambalarii  la ghiveci de 3 l
Inaltimea la livrare  60-80 cm
Varsta la livrare  De la 3 ani
Informatii suplimentare    Culoare frunze  Verzi cu margini alb-crem
Culoare flori  albe, mici
Perioada de inflorire  Mai, iunie
Perioada de plantare  Toate plantele livrate la ghiveci se pot planta oricand, cu conditia ca pamantul sa nu fie inghetat
Conditii de lumina  soare
Pretentii fata de sol  prefera un sol neutru, permeabil, cu un drenaj bun
Inaltime la maturitate  cca 1,5 -3m
Rezistenta la inghet  -25C pana la -30C.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura