Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Impartim bucuria cu tine!

Membru Bizoo de 2 ani.
4.82
5 stars: Exceptional
76 pareri

Floare Trandafir urcator galben in ghiveci

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
120T11
Out Of stock
Descriere
Trandafir urcator galben - caracteristici

Cu un Trandafir urcator galben in gradina ta iti vei umple de stralucire toate zilele din vara pana-n toamna. Gradina ta va fi extrem de luminoasa si pusa in valoare cu soiul acesta de trandafiri urcatori.

Acest trandafir urcator galben creste viguros, cu o inaltime de 3-4 m. Frunzisul verde deschis creeaza un contrast puternic cu florile mari, luminoase, de un galben intens. Acestea sunt pline, cu petale rezistente si o forma eleganta. Gaseste-i un loc potrivit in gradina, cat mai aproape de locul tau preferat de relaxare. Admira-l in voie si el te va rasplati cu bogate arcade de trandafiri care infloresc toata vara.

Plantare butasi de trandafiri cataratori

Daca ai achizitionat butasi de trandafiri urcatori in ghiveci, ii poti planta in orice perioada a anului, fiind deja inradacinati.

Pentru trandafirii cu radacina libera, plantarea se face fie la sfarsitul toamnei (noiembrie), fie la inceputul primaverii (martie/aprilie).

Ingrijire trandafiri urcatori

Butasii de Trandafiri cataratori se preteaza la majoritatea tipurilor de sol si sunt perfecti pentru orice gradina. Nu sunt predispusi la imbolnaviri, suporta excelent conditiile de seceta si ploile abundente. Locul ales pentru plantare trebuie sa fie insorit si aerisit, iar solul sa fie fertil si bine drenat. Indeparteaza florile ofilite pentru a facilita aparitia urmatorului val de boboci.

Taierea trandafirilor cataratori se face numai primavara, dupa ce a trecut pericolul de inghet puternic. La cei tineri se indeparteaza doar partea uscata, lastarii si ramurile care au pierit din cauza inghetului.

De aici poti cumpara butasi de trandafir urcator galben la ghiveci, cu pret mic

Avem trandafiri de vanzare in ghiveci, soiuri diverse. Descopera trandafirii preferati in magazinul online FloraPris.ro si ia-i acasa, cu un singur click! Comanda acum si in 24 de ore sunt la usa ta.

Informatii suplimentare    

Culoare  galben
Parfum  -
Perioada de inflorire  Repetata
Perioada de plantare  Toate plantele livrate la ghiveci se pot planta oricand, cu conditia ca pamantul sa nu fie inghetat
Conditii de lumina  Soare din plin
Cerinte de udare  moderat
Pretentii fata de sol  prefera un sol bogat, permeabil, cu un drenaj bun
Inaltime la maturitate  3-4 m
Rezistenta la inghet  -25 C

Detalii livrare produs    

Tipul ambalarii  la ghiveci
Inaltimea la livrare  20-50 cm, in functie de momentul livrarii
Varsta la livrare  1 an
Trimite mesaj
Din Gura in Gura