Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Impartim bucuria cu tine!

Membru Bizoo de 2 ani.
4.82
5 stars: Exceptional
79 pareri

Trandafir catarator parfumat de dulceata, in ghiveci, anul 2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

50 lei Lei
Cod produs
120T10
Out Of stock
Descriere
Trandafiri cataratori roz parfumati - caracteristici

Planteaza trandafiri cataratori/urcatori parfumati in gradina ta si lasa-te rasfatat/a asa cum meriti. Spectacolul cromatic dublat de intensitatea parfumului e tot ceea ce ai nevoie pentru a te relaxa dupa o zi de munca.

Cu siguranta, trandafirii nostri cataratori parfumati sunt cei care-ti vor satisface orice pretentie si tu te vei simti minunat. Cu atat mai mult cu cat sunt foarte harnici, infloresc abundent si-ti vor oferi si ceva dulce la final. Pentru ca ei sunt si trandafiri de dulceata. Odata culese buchetele lor de flori roz-fuchsia, te poti desfata in voie cu dulceata lor. Si e foarte important asta, pentru ca nu multi trandafiri produc petale pentru dulceata. Deci ai mare noroc sa ai acest soi in gradina, asa ca bucura-te de frumusetea lui. Rasfata-te sub o pergola de trandafiri cataratori ca acestia, citeste cartea preferata si savureaza un sirop de trandafiri rece si aromat. Parca esti intr-un vis, asa-i?

Acest trandafir urcator parfumat creste viguros, cu o inaltime de 2-3 m. Frunzisul verde deschis creeaza un contrast puternic cu florile roz intens, mari, batute, cu cca 40 petale. Ne incanta pe toata perioada inflorii abundente, pana toamna tarziu. Gaseste-i un loc potrivit in gradina, cat mai aproape de locul tau preferat de relaxare. Astfel, il pui si pe el in valoare, dar te si bucuri de frumusetea lui tot sezonul. Admira-l in voie si el te va rasplati cu bogate arcade de trandafiri care infloresc toata vara.

Plantare butasi de trandafiri cataratori

Daca ai achizitionat butasi de trandafiri urcatori in ghiveci, e simplu. Ii poti planta in orice perioada a anului, fiind deja inradacinati, cu conditia ca pamantul sa nu fie inghetat.

Pentru trandafirii cu radacina libera, plantarea se face fie la sfarsitul toamnei (noiembrie), fie la inceputul primaverii (martie/aprilie). Atentie! Regula de baza este sa aplicam ingrasaminte doar dupa ce planta este bine inradacinata.

Ingrijire trandafiri urcatori

Butasii de Trandafiri cataratori se preteaza la majoritatea tipurilor de sol si sunt perfecti pentru orice gradina. Nu sunt predispusi la imbolnaviri, suporta excelent conditiile de seceta si ploile abundente. Locul ales pentru plantare trebuie sa fie insorit si aerisit, iar solul sa fie fertil si bine drenat. Trandafirii au nevoie de o expunere directa la razele soarelui de min. 4 ore pe zi. Daca sunt plantati pe langa ziduri de beton, lasa un spatiu de cca 50 cm intre gard si trandafir. Acest lucru va reduce riscul ingalbenirii frunzelor. Indeparteaza florile ofilite pentru a facilita aparitia urmatorului val de boboci.

Taierea trandafirilor cataratori se face numai primavara, dupa ce a trecut pericolul de inghet puternic. La cei tineri se indeparteaza doar partea uscata, lastarii si ramurile care au pierit din cauza inghetului.

De unde poti cumpara butasi de trandafiri cataratori parfumati la ghiveci, cu pret mic

Avem trandafiri ieftini de vanzare in ghiveci, soiuri diverse. Descopera trandafirii preferati in magazinul online FloraPris.ro si ia-i acasa, cu un singur click! Comanda acum si in 24 de ore sunt la usa ta.

Detalii livrare produs    

Tipul ambalarii  la ghiveci
Inaltimea la livrare  de la 30 cm, functie de momentul livrarii
Varsta la livrare  2 ani
Trimite mesaj
Din Gura in Gura