Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Impartim bucuria cu tine!

Membru Bizoo de 1 an.
4.80
5 stars: Exceptional
70 pareri

Floare Trandafir Pomisor galben, inalt, 130 cm, la ghiveci

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
130T10
Out Of stock
Descriere
Cu acest trandafir pomisor galben vei atrage admiratia si invidia tuturor vecinilor! Nu numai ca va da un accent aristocratic gradinii tale, dar te va si face sa te simti ca un lord. Si e si normal. E un trandafir cu adevarat nobil si rafinat. Nu rata ocazia sa-l ai si tu!

Trandafir pomisor galben- caracteristici

Acest soi de trandafir pomisor galben este altoit pe tulpina inalta de cca 120 cm. La maturitate poate ajunge la o inaltime de 150 cm. Dezvolta o multime de flori galbene, mari si elegante. Frunzele sale semi-lucioase de culoare verde inchis vor scoate si mai mult in evidenta florile stralucitoare, completand cromatica de ansamblu.

Infloreste numai pe ramurile anuale. Este viguros, rezistent si cu inflorire repetata si indelungata. Perioada de inflorire a trandafirului pe trunchi incepe din luna iunie si dureaza pana in noiembrie.

Plantare Trandafir tip Pomisor

Daca ai achizitionat un trandafir pomisor galben in ghiveci, e simplu. Il poti planta in orice perioada a anului, fiind deja inradacinat, cu conditia ca pamantul sa nu fie inghetat. Pentru trandafirii cu radacina libera, plantarea se face fie la sfarsitul toamnei (noiembrie), fie la inceputul primaverii (martie/aprilie).

Locul de plantare este, de asemenea, important. Are nevoie de un loc insorit in prima parte a zilei si semi-umbrit in cea de a doua jumatate. Expunerea la soare direct pe tot parcursul zile il va face sa sufere in perioadele caniculare, necesitand udari frecvente. Butasii de trandafir pomisor nu se planteaza in zone expuse la vant si curenti de aer.

Prefera solurile usoare, bogate, fertile, cu o umiditate medie. Solurile indicate sunt lutos-argiloase, permeabile, cu pH intre 5.5-7.5.

Pentru a evita ca altoiul sa degere peste iarna, daca sunt temperaturi foarte scazute, e bine sa il protejam. Asta, mai ales in primii ani. Putem folosi un sac din panza umplut cu frunze uscate si paie.

Ingrijirea trandafirilor copacei nu este complicata. Ei sunt relativ usor de intretinut si au nevoie doar de fertilizari anuale si udari moderate. Astfel, este recomandata fertilizarea periodica cu gunoi de grajd toamna sau ingrasaminte chimice toamna sau primavara. In acest mod vom asigura plantei o dezvoltare optima si o inflorire abundenta.

Taierile se fac anual, primavara devreme, inainte de a intra in vegetatie. Acest proces stimuleaza aparitia de ramuri noi si dezvoltarea radacinilor.

De unde poti cumpara butasi de trandafir pomisor galben la ghiveci, cu pret mic

Avem trandafiri ieftini de vanzare in ghiveci, soiuri diverse. Descopera trandafirii preferati in magazinul online FloraPris.ro si ia-i acasa, cu un singur click! Comanda acum si in 24 de ore sunt la usa ta.

Detalii livrare produs

Tipul ambalarii  la ghiveci
Inaltimea la livrare  130-140cm
Varsta la livrare  2-3 ani
Trimite mesaj
Din Gura in Gura