Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Impartim bucuria cu tine!

Membru Bizoo de 2 ani.
4.82
5 stars: Exceptional
76 pareri

Planta perena Aster Dark Purple la ghiveci de 19 cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

45 lei Lei
Cod produs
320A11
Out Of stock
Descriere
Aster Dark Purple - Plante perene pentru soare
Aster Dark Purple este o varietate spectaculoasa de aster, o selectie unica, care impresioneaza prin abundenta infloririi. Aceasta formeaza o movila de frunze verzi de dimensiuni medii, purtand o multime de flori-margarete mici, violet intens, cu ochi galbeni. Frunzele sunt verde inchis, dintate, In forma de lance, foarte rezistente. Incepe inflorirea la mijlocul verii si continua pana toamna tarziu, uneori chiar pana la inghet. Este o varietate extrem de robusta si complet rezistent la mucegaiul praf. Foarte potrivit pentru gradini, dar si pentru containere potrivite, avand o crestere foarte compacta. Plantat in masa, ofera un spectacol uluitor. Este excelent si ca floare taiata si a trage albinele si fluturii ca un magnet. La maturitate ajunge pana la 40-50 cm inaltime si latime.

Aspectul atragator al acestei Aster Dark Purple ofera scheme de plantare aerisite, deosebit de atragatoare. Desi vor inflori continuu, taierea florilor uzate va incuraja si mai multe flori.

Este o planta perena cu crestere rapida, foarte rezistenta si decorativa. Fiind nepretentioasa, e foarte usor de cultivat si nu necesita ingrijiri speciale. Foarte recomandata si pentru cei care n-au deloc experienta in gradinarit.
Aster: Plante perene care infloresc toamna - ingrijire Aster Dark Purple prefera locurile luminoase si insorite, asa ca gaseste-i locul potrivit in gradina. Pentru cele mai bune rezultate, cultiva Aster Dark Purple la soare pana la umbra partiala. Se dezvolta cel mai bine in sol neutru, permeabil, bine drenat, usor nisipos. Atentie cu el iarna, sa fie ferit de soluri prea umede!

Se planteaza primavara devreme sau toamna. Daca ai achizitionat Aster Dark Purple la ghiveci, o poti planta oricand in timpul anului, daca solul e dezghetat. Arata grozav atunci cand este plantat pe marginile paturilor de flori sau in orice schema de plantare pentru gradini insorite.

Necesar apa: udarea se face cu moderatie, astfel incat solul sa fie mentinut uscat reavan. A se evita apa in exces la radacina sau baltirea.

Rezistenta: rezistenta la soare, vant, inghet, seceta

Tunderi: A se taia florile decolorate. Desi vor inflori continuu, taierea florilor uzate va incuraja si mai multe flori.

Inmultire: prin seminte, prin divizarea tufei sau prin butasi de radacina.

Boli si daunatori: este foarte rezistenta la boli si daunatori. De aici poti cumpara Aster Dark Purple in ghiveci, cu pret bun
Avem diverse soiuri de plante perene de vanzare. Descopera plantele decorative preferate in magazinul online FloraPris.ro si ia-le acasa, cu un singur click! Comanda acum si in 24-48 de ore sunt la usa ta.

Plantele provin din pepiniera partenerului nostru Luca Perene, producator de perene de peste 13 ani. Acestea detin pasaport firosanitar, sunt testate, sanatoase si complet aclimatizate, avand garantia soiului si calitate inalta.

Detalii livrare produs    Tipul ambalarii  la ghiveci
Varsta plantei la livrare  Plante dezvoltate, viguroase, la ghiveci de 19 cm, cu inflorire garantata in anul achizitionarii
Informatii suplimentare    Culoare frunze  Verzi
Culoare flori  Albastru violet
Perioada de inflorire  august-noiembrie
Perioada de plantare  Toate plantele livrate la ghiveci se pot planta oricand, cu conditia ca pamantul sa nu fie inghetat
Conditii de lumina  Soare plin
Cerinte de udare  Moderat
Pretentii fata de sol  prefera un sol neutru, cu un drenaj bun
Distanta de plantare  40 cm
Dimensiuni la maturitate  Cca 40-50 cm inaltime si latime
Rezistenta la inghet  da
Trimite mesaj
Din Gura in Gura