Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Impartim bucuria cu tine!

Membru Bizoo de 1 an.
4.80
5 stars: Exceptional
70 pareri

Floare Trandafir teahibrid Flamingo la ghiveci, anul 2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Trandafiri Flamingo- Caracteristici generale

Prin Trandafiri Flamingo vei aduce eleganta pura in gradina ta. Te vei convinge de asta imediat cum ii vei avea, pentru ca vor atrage toate privirile. Este mult prea frumos ca sa ramana neobservat. Vei primi intrebari despre el si te va umple de mandrie ca il ai. Este un trandafir cu totul si cu totul special si toti il vor admira la nesfarsit.

Trandafirul Flamingo este spectaculos prin tinuta si finete. Culoarea gratioasa a petalelor creeaza un contrast atractiv cu verdele neted si intunecat al frunzelor. Un soi care s-a facut remarcat in special prin culoarea florilor sale, colorate in tonuri de alb sidefiu cu dungi fine roz. Bobocul este fabulos, pare ireal, parca pictat, Florile sunt mari, cu multe petale si un parfum discret. Te incanta pe toata perioada inflorii, pana toamna tarziu.

Este o varietate de trandafir teahibrid foarte rezistent, care formeaza tufe mari, erecte. La maturitate poate atinge o inaltime de cca 100 cm.

Plantare butasi de trandafiri

Daca ai achizitionat Trandafiri Flamingo in ghiveci, e simplu. Ii poti planta in orice perioada a anului, fiind deja inradacinati.

Pentru trandafirii cu radacina libera, plantarea se face fie la sfarsitul toamnei (noiembrie), fie la inceputul primaverii (martie/aprilie).

Ingrijire Trandafiri Flamingo

Butasii de Trandafir teahibrid se preteaza la majoritatea tipurilor de sol si sunt perfecti pentru orice gradina. Locul ales pentru plantare trebuie sa fie insorit si aerisit.

Trandafirii au nevoie de o expunere directa la razele soarelui de min. 4-6 ore pe zi. Solul sa fie fertil si bine drenat: nici prea uscat nici prea umed. A se evita baltirea apei. Taierile de toamna sunt mai usoare, urmand ca primavara urmatoare sa se scurteze la 4-5 noduri.

De aici poti cumpara Trandafiri Flamingo la ghiveci

Avem trandafiri de vanzare in ghiveci, calitate inalta, soiuri diverse. Descopera trandafirii preferati in magazinul online FloraPris.ro si ia-i acasa la preturi mici, cu un singur click! Comanda acum si in 24-48 de ore sunt la usa ta.

Informatii suplimentare    

Culoare  Alb sidefiu cu dungi fine roz
Parfum  discret
Perioada de inflorire  Repetata, tot sezonul

Perioada de plantare  Toate plantele livrate la ghiveci se pot planta oricand, cu conditia ca pamantul sa nu fie inghetat

Conditii de lumina  Soare din plin
Cerinte de udare  moderat
Pretentii fata de sol  prefera un sol bogat, permeabil, cu un drenaj bun
Inaltime la maturitate  Cca 100 cm
Rezistenta la inghet  -25 C

Detalii livrare produs    

Tipul ambalarii  la ghiveci
Inaltimea la livrare  30-50 cm, in functie de momentul livrarii
Varsta la livrare  2 ani
Trimite mesaj
Din Gura in Gura