Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Impartim bucuria cu tine!

Membru Bizoo de 2 ani.
4.82
5 stars: Exceptional
76 pareri

Floare Cununita roz, spiraea salicifolia in ghiveci

0 stars: 0.00 din 0 pareri

25 lei Lei
Cod produs
215S14
Out Of stock
Descriere
Cununita roz - Spiraea salicifolia - Caracteristici generale

Cununita roz - un arbust ornamental foarte decorativ si apreciat pentru frumusetea florilor. Te incanta din primavara pana in toamna cu buchetele de flori intens colorate. Decoreaza superb orice loc si aduce multa culoare si veselie in gradina. Se distinge prin perioada lunga de inflorire si rezistenta soiului.

Spiraea salicifolia este originara din sudul Europei si nord-estul Asiei. Creste sub forma de tufa, cu port erect si ajunge la maturitate pana la o inaltime de cca 1,5 m. Dezvolta inflorescente de tip panicul, alcatuite din flori roz. Staminele florilor sunt lungi, accentuand aspectul pufos al acestora. Frunzele sunt cazatoare de culoare verde.


Cununita roz - Spiraea salicifolia: cerinte sol, amplasare, ingrijire

Cununita roz salicifolia nu este deloc pretentioasa. Prefera locurile cu mult soare, asa ca e bine sa ii gasesti un loc potrivit, insorit si luminos. Se dezvolta bine in orice tip de sol, dar prefera solurile usor acide, fertile, umede, dar bine drenate.

Pentru o crestere armonioasa si o coroana compacta, se recomanda tunderile in sezonul de crestere. Tunderea de primavara va incuraja cresterile noi, iar tufa va deveni mai bogata si va inflori mai profund. Astfel, arbustul va continua sa arate frumos si proaspat. Mai mult, in acest mod stimulam inflorirea, pe care o putem prelungi pana la inceputul lunii septembrie. Puteti tunde pana la doua treimi din cresterea anului trecut sau tundeti pentru a obtine forma dorita. Cununita este potrivita si pentru plantare si ghivece plasate in aer liber.

Cununita salicifolia este recomandata si pentru crearea de decoruri in garduri vii. Avand o crestere rapida si inflorire repetata de lunga durata, ofera decoruri de care sa te bucuri tot sezonul. Este un soi rezistent la poluare si la daunatori.

De aici poti cumpara Cununita - Spiraea salicifolia, in ghiveci, cu pret mic

Avem diverse soiuri de arbusti ornamentali de vanzare. Descopera plantele decorative preferate in magazinul online FloraPris.ro si ia-le acasa, cu un singur click! Comanda acum si in 24-48 de ore sunt la usa ta.

Informatii suplimentare    

Culoare  Roz intens
Parfum  -
Perioada de inflorire  Iunie - septembrie

Perioada de plantare  

Toate plantele livrate la ghiveci se pot planta oricand, cu conditia ca pamantul sa nu fie inghetat
Conditii de lumina  soare, semiumbra
Pretentii fata de sol  prefera un sol bogat, usor acid, permeabil, cu un drenaj bun
Inaltime la maturitate  cca 150 cm
Rezistenta la inghet  -25 C pana la -30 C

Detalii livrare produs    

Tipul ambalarii  la ghiveci
Inaltimea la livrare  Cca 50-70 cm
Varsta la livrare  De la 3 ani
Trimite mesaj
Din Gura in Gura