Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Impartim bucuria cu tine!

Membru Bizoo de 2 ani.
4.82
5 stars: Exceptional
76 pareri

Floare Kiwi Dr. Szymanowski, in ghiveci

0 stars: 0.00 din 0 pareri

35 lei Lei
Cod produs
231K10
Out Of stock
Descriere
Kiwi Dr.Szymanowski - Caracteristici generale

Kiwi Dr.Szymanowski este o liana, cultivata atat pentru fructe, cat si ca planta ornamentala decorativa prin frunze colorate. Creste sub forma de tufa cataratoare care la maturitate poate ajunge pana la inaltimea de 5-6 m.

Varietatea Kiwi Dr. Szymanowski se distinge prin faptul ca detine pe aceeasi planta atat flori femele, cat si mascule. Acest lucru il face un soi autopolenizator, deosebit, cu productivitate bogata, ce ofera fructe sanatoase si gustoase. Acestea au forma ovala, de culoare verde-deschis la maturitate. Sunt apreciate pentru pulpa suculenta, dulce-aromata, cu un gust tonifiant, deosebit de bun. Kiwi Dr. Szymanowski se remarca si prin aspectul decorativ deosebit care se datoreaza frunzelor bicolore. Acestea sunt in nuante de verde cu alb, iar pe alocuri roz. Un arbust foarte interesant si practic, care te va rasplati dublu.

Cerinte sol, amplasare

Liana Kiwi Dr.Szymanowski iubeste mult soarele, asa ca e bine sa il plantezi in locuri foarte luminoase si insorite. De soare are nevoie si pentru a fructifica si a coace fructele. Daca il plantezi la umbra, nici nu va face fructe, dar isi poate pierde si efectul decorativ al frunzelor variegate. Fructele se coc in lunile august-septembrie. Prefera un sol fertil, afanat si bine drenat, care permite trecerea apei si a aerului.

Ingrijire

Udarea se face regulat, dar nu in mod excesiv, iar ingrasamintele se adauga inainte si dupa inflorire. Daca are conditii optime de crestere, cu fiecare an care va trece, va produce si mai multe fructe. Are nevoie de sustinere pentru a se putea sprijini si intinde. Este o planta foarte rezistenta, fiind un soi aclimatizat, usor adaptabil oricarei zone. Face fata cu bine temperaturilor scazute de peste iarna.

De unde poti cumpara Kiwi Dr.Szymanowski, in ghiveci, cu pret mic

Avem diverse soiuri de plante cataratoare de vanzare. Descopera plantele decorative preferate in magazinul online FloraPris.ro si ia-le acasa, cu un singur click! Comanda acum si in 24 de ore sunt la usa ta.

Informatii suplimentare    

Culoare frunze  Variegate, alb cu verde
Perioada de rodire  august- septembrie

Perioada de plantare  

Toate plantele livrate la ghiveci se pot planta oricand, cu conditia ca pamantul sa nu fie inghetat

Conditii de lumina  soare
Pretentii fata de sol  prefera un sol bogat, permeabil, cu un drenaj bun
Inaltime la maturitate  cca 5-6 m
Rezistenta la inghet  -15 C

Detalii livrare produs    

Tipul ambalarii  la ghiveci
Inaltimea la livrare  In functie de momentul livrarii
Varsta la livrare  De la 2 ani
Trimite mesaj
Din Gura in Gura