Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Impartim bucuria cu tine!

Membru Bizoo de 2 ani.
4.82
5 stars: Exceptional
76 pareri

Floare Kiwi Issai, in ghiveci

0 stars: 0.00 din 0 pareri

160 lei Lei
Cod produs
231K11
Out Of stock
Descriere
Kiwi Issai - Caracteristici generale

Kiwi Issai este o liana, cultivata atat pentru fructe, cat si ca planta ornamentala decorativa prin frunzisul verde bogat. Creste sub forma de tufa cataratoare care la maturitate poate ajunge pana la inaltimea de 5-6 m.

Varietatea Kiwi Issai se distinge prin faptul ca detine pe aceeasi planta atat flori femele, cat si mascule. Acest lucru il face un soi autopolenizator, deosebit, cu productivitate bogata, ce ofera fructe sanatoase si gustoase.

Florile sunt grupate in inflorescente albe, parfumate. Infloresc in luna mai. Incepe sa dea roade in al doilea, al treilea an dupa plantare.  Fructele au forma ovala, de culoare verde-deschis la maturitate. Sunt apreciate pentru pulpa suculenta, dulce-aromata, cu un gust tonifiant, deosebit de bun. Un arbust foarte interesant si practic, care te va rasplati dublu.

Plantare, cerinte sol, amplasare, ingrijire

Liana Kiwi Issai iubeste mult soarele, asa ca e bine sa il plantezi in locuri foarte luminoase si insorite. De soare are nevoie si pentru a fructifica si a coace fructele. Fructele se coc in luna octombrie. Kiwi Issai, este unul dintre cele mai bune soiuri de kiwi autopolenizator

Prefera un sol fertil, afanat si bine drenat, care permite trecerea apei si a aerului. Udarea se face regulat, dar nu in mod excesiv, iar ingrasamintele se adauga inainte si dupa inflorire. Daca are conditii optime de crestere, cu fiecare an care va trece, va produce si mai multe fructe.

Se recomanda taieri la finalul toamnei sau primavara devreme, inainte de intrarea in vegetatie. Este ideal pentru a decora pergole, garduri, pereti, bolti. Kiwi poate fi plantat si in ghiveci potrivit, pe o terasa sau balcon insa are nevoie de sustinere. Este o planta foarte rezistenta, fiind un soi aclimatizat, usor adaptabil oricarei zone. Face fata cu bine temperaturilor scazute de peste iarna.

De unde poti cumpara Kiwi Issai, in ghiveci, cu pret mic

Avem diverse soiuri de plante cataratoare de vanzare. Descopera plantele decorative preferate in magazinul online FloraPris.ro si ia-le acasa, cu un singur click! Comanda acum si in 24 de ore sunt la usa ta.

Detalii livrare produs    

Tipul ambalarii  la ghiveci
Inaltimea la livrare  In functie de momentul livrarii
Varsta la livrare  De la 2 ani
Trimite mesaj
Din Gura in Gura