Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Impartim bucuria cu tine!

Membru Bizoo de 2 ani.
4.82
5 stars: Exceptional
76 pareri

Floare Weigela florida variegata, in ghiveci, cca 40 c1

0 stars: 0.00 din 0 pareri

49 lei Lei
Cod produs
214W10
Out Of stock
Descriere
Weigela florida variegata - Caracteristici generale

Weigela florida variegata este un arbust extrem de atragator care formeaza tufe dense cu frunze si flori. Este apreciata mai ales decorului oferit de frunze, dar si pentru abundenta de flori. Aspectul coloristic creeaza imagini demne de admirat. Ramurile sunt lungi si usor arcuite, puternic impodobite. Frunzele cresc cu aspect pestrit in nuante de verde de alb si vernil iar florile cresc sub forma de trompeta in nuante rozalii cu alb. Impresioneaza prin perioada indelungata de inflorire. Toamna o parte din frunzis se coloreaza in ruginiu, ceea ce o face si mai frumoasa.

Este un arbust ornamental de talie mica ce poate creste in inaltime si diametru intre 1-2,50 m. Este o planta perfecta pentru crearea petelor de culoare in gradina.

Weigela: cerinte sol, amplasare

Weigela florida variegata nu este deloc pretentioasa. Prefera locurile insorite, asa ca e bine sa ii gasesti un loc potrivit, aerisit si luminos. Se dezvolta bine in orice tip de sol, dar prefera solurile fertile, umede, dar bine drenate.

Pentru o crestere armonioasa si o coroana compacta, se recomanda tunderile in sezonul de crestere. Tunderea de primavara va incuraja cresterile noi, iar tufa va deveni mai bogata si va inflori mai profund.

Astfel, arbustul va continua sa arate frumos si proaspat. Mai mult, in acest mod stimulam inflorirea, pe care o putem prelungi pana la inceputul lunii septembrie. Puteti tunde pana la doua treimi din cresterea anului trecut sau tundeti pentru a obtine forma dorita. Weigela florida variegata este potrivita si pentru plantare si ghivece plasate in aer liber.

Weigela florida variegata este recomandata si pentru crearea de decoruri in garduri vii. Avand o crestere rapida si inflorire repetata de lunga durata, ofera decoruri de care sa te bucuri tot sezonul. Este un soi rezistent la poluare si la daunatori.

De aici poti cumpara Weigela florida variegata, in ghiveci, in ghiveci, cu pret mic

Avem diverse soiuri de arbusti ornamentali de vanzare. Descopera plantele decorative preferate in magazinul online FloraPris.ro si ia-le acasa, cu un singur click! Comanda acum si in 24-48 de ore sunt la usa ta.

Informatii suplimentare    

Culoare  Alb cu roz
Parfum  -
Perioada de inflorire  Iulie - septembrie

Perioada de plantare  

Toate plantele livrate la ghiveci se pot planta oricand, cu conditia ca pamantul sa nu fie inghetat
Conditii de lumina  soare, semiumbra
Cerinte de udare  necesita udari frecvente
Pretentii fata de sol  prefera un sol bogat, permeabil, cu un drenaj bun
Inaltime la maturitate  cca 1,2 m
Rezistenta la inghet  -25 C

Detalii livrare produs    

Tipul ambalarii  la ghiveci
Inaltimea la livrare  cca 40 cm
Varsta la livrare  2-3 ani
Trimite mesaj
Din Gura in Gura