Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Impartim bucuria cu tine!

Membru Bizoo de 2 ani.
4.82
5 stars: Exceptional
76 pareri

Planta Yucca Gloriosa Variegata in ghiveci de 7,5L

5 stars: 5.00 din 1 pareri
  • Foarte mulțumită - Adriana Liliana  D.


258 lei Lei
Cod produs
511Y11
Out Of stock
Descriere
Yucca Gloriosa Variegata - plante perene de gradina vesnic verzi
Cu o Yucca Gloriosa Variegata vei atrage toate privirile admirative si iti vei pune gradina in evidenta intr-un mod impresionant.

Este un arbust exotic vesnic verde, deosebit de ornamental, care adauga mult rafinament gradinii pe tot parcursul anului. Este formata dintr-o rozeta bazala de frunze lanceolate verzi-albastrui cu marginea galben cremoasa, in forma de sabie, usor rigide, cu varfuri ascutite.

De la mijlocul verii pana la sfarsitul verii e acoperita cu o tulpina inflorita senzational care atinge cca 150 cm. Aceasta poarta panicule dense de flori alb-crem, in forma de clopotei, care se deschid din muguri roz. Are crestere lenta si per ansamblu, un aspect senzational prin coloritul dramatic. Varietate de gradina, foarte rezistenta, suportand atat temperaturile ridicate, dar si cele scazute de pana la minus 25 grade. Yucca drajoneaza, extinzandu-se pe suprafata locului de plantare.

Avantajele soiului  Arbust exotic foarte decorativ
Varietate de gradina rezistenta pana la minus 25 grade
Sortiment mare si unic
Frunzis pestrit
Usor de intretinut
Pretabil si pentru containere mari, potrivite
Foarte viguros si rezistent
Yucca Variegata - Plantare si ingrijire
Yucca Gloriosa Variegata se planteaza primavara devreme sau toamna. Daca ai achizitionat Yucca Gloriosa Variegata la ghiveci, o poti planta oricand in timpul anului daca pamantul e dezghetat.

Yucca poate creste la maturitate pana la cca 150 m inaltime in perioada infloririi, cu un diametru al tufei de 80-100 cm. Asadar, ofera-i un spatiu generos in gradina si te va rasplati in consecinta cu tufe bogate cu flori deosebite.

Yucca Gloriosa Variegata creste bine in plin soare sau umbra partiala. Nu va tolera umbra totala, deci asigura-te ca primeste soare din plin. Creste cu usurinta in soluri uscate, bine drenate (solul nisipos este cel mai bun).

Este rezistenta la frig si seceta, nepretentioasa si iubeste soarele. Practic fara daunatori sau boli. Se poate planta solitar sau in grup cu alte plante perene sau anuale. Aspectul sau tropical poate fi folosit in peisajele in stil exotic, creand efecte arhitecturale fabuloase. Arata la fel de bine in ghiveci sau in sol.

Cred ca deja ti-e clar cu cel putin o Yucca Gloriosa Variegata nu trebuie sa-ti lipseasca din gradina. Rasfata-te cu senzationalele plante de Yucca si lasa-te incantat/a de frumusetea lor dramatica!
De aici poti cumpara Yucca Gloriosa Variegata in ghiveci, cu pret mic
Avem diverse soiuri de plante perene de vanzare. Descopera plantele decorative preferate in magazinul online FloraPris.ro si ia-le acasa, cu un singur click! Comanda acum si in 24-48 de ore sunt la usa ta.

Plantele provin din pepiniera partenerului nostru Luca Perene, producator de perene de peste 12 ani. Acestea detin pasaport fitosanitar, sunt testate, sanatoase si complet aclimatizate, avand garantia soiului si calitate inalta.

Detalii livrare produs    Tipul ambalarii  la ghiveci de 7,5 l
Dimensiuni la livrare  Cca 50-55 cm inaltime
Informatii suplimentare    Culoare frunze  Pestrit, verde cu margini galben cremos
Culoare flori  Alb-crem cu muguri roz
Perioada de inflorire  vara
Perioada de plantare  Toate plantele livrate la ghiveci se pot planta oricand, cu conditia ca pamantul sa nu fie inghetat
Conditii de lumina  Plin soare, usoara semiumbra
Cerinte de udare  udari moderate
Pretentii fata de sol  prefera un sol uscat, cu un drenaj bun
Inaltime la maturitate  150 m inaltime in perioada infloririi, cu un diametru de 80-100 cm
Rezistenta la inghet  -25 C.
5.00 out of 5based on 1 user ratings
Trimite mesaj
Din Gura in Gura