Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Impartim bucuria cu tine!

Membru Bizoo de 2 ani.
4.82
5 stars: Exceptional
76 pareri

FloareWeigela rosie Bristol Ruby, in ghiveci

0 stars: 0.00 din 0 pareri

55 lei Lei
Cod produs
214W12
Out Of stock
Descriere
Weigela Bristol Ruby - Caracteristici generale Weigela Bristol Ruby este un arbust de talie mare, extrem de atragator care formeaza tufe dense, de forma erecta, cu frunze si flori. Este apreciata mai ales decorului oferit de florile rosii, abundente, care acopera literalmente frunzisul in perioada infloririi. Aspectul coloristic creeaza imagini demne de admirat. Ramurile sunt lungi, verticale, puternic impodobite. Frunzele sunt de culoare verde inchis iar florile cresc sub forma de trompeta in nuante de rosu intens, stralucitor. Impresioneaza prin perioada indelungata de inflorire.

Este un arbust ornamental ce poate creste in inaltime intre 150-200 cm. O planta perfecta pentru crearea petelor de culoare in gradina si a gardurilor vii multicolore.

Weigela: cerinte sol, amplasare

Weigela Bristol Ruby nu este deloc pretentioasa. Prefera locurile insorite, asa ca e bine sa ii gasesti un loc potrivit, aerisit si luminos. Se dezvolta bine in orice tip de sol, dar prefera solurile fertile, umede, dar bine drenate.

Pentru o crestere armonioasa si o coroana compacta, se recomanda tunderile usoare dupa terminarea infloririi. Weigela Bristol Ruby este potrivita si pentru plantare si ghivece plasate in aer liber.

De asemenea, este recomandata si pentru crearea de decoruri in garduri vii. Avand o crestere rapida si inflorire repetata de lunga durata, ofera decoruri de care sa te bucuri tot sezonul. Este un soi foarte rezistent la poluare si la daunatori.

De aici poti cumpara Weigela Bristol Ruby, in ghiveci, in ghiveci, cu pret mic

Avem diverse soiuri de arbusti ornamentali de vanzare. Descopera plantele decorative preferate in magazinul online FloraPris.ro si ia-le acasa, cu un singur click! Comanda acum si in 24 de ore sunt la usa ta.

Informatii suplimentare    

Culoare  Rosu intens
Parfum  -
Perioada de inflorire  mai-iulie

Perioada de plantare  

Toate plantele livrate la ghiveci se pot planta oricand, cu conditia ca pamantul sa nu fie inghetat
Conditii de lumina  soare, semiumbra
Cerinte de udare  necesita udari moderate
Pretentii fata de sol  prefera un sol bogat, permeabil, cu un drenaj bun
Inaltime la maturitate  cca 150-200 m
Rezistenta la inghet  -25 C

Detalii livrare produs    

Tipul ambalarii  la ghiveci
Inaltimea la livrare  cca 100-120 cm
Varsta la livrare  2-3 ani
Trimite mesaj
Din Gura in Gura