Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Impartim bucuria cu tine!

Membru Bizoo de 2 ani.
4.82
5 stars: Exceptional
76 pareri

Floare Thuja Orientalis Biota pentru gard viu, la ghiveci

0 stars: 0.00 din 0 pareri

15 lei Lei
Cod produs
510T40
Out Of stock
Descriere
Thuja Orientalis Biota - Caracteristici generale

Thuja Orientalis Biota, numit si Arborele vietii, e ideal pentru garduri vii vesnic verzi, dar se poate planta si izolat sau in grupuri. Este foarte decorativ prin portul sau piramidal. Are lujerii subtiri, mai putin turtiti, cu aceeasi culoare pe ambele fete. Iarna frunzele devin brun-roscate. Formeaza o coroana deasa cu ramuri ascendente. Conurile sunt mari de 10-25 mm carnoase, de culoare verde-albastrui. Este o specie rustica ce se adapteaza la cele mai diverse conditii de clima si sol. Este rezistent la seceta, fum si noxe.

Thuja Biota: cerinte sol, amplasare, ingrijire

Thuja Orientalis Biota nu este deloc pretentios, se adapteaza foarte usor in orice spatiu. Prefera locurile cu mult soare, dar creste frumos si in locuri semiumbrite. Se dezvolta bine in orice tip de sol, dar prefera solurile usor fertile, bine drenate. Are radacina pivotanta, ceea ce-i confera o rezistenta sporita la seceta si ger. Este un soi rezistent la poluare si la daunatori.

Daca ai achizitionat Thuja Orientalis Biota in ghiveci, atunci ii poti planta in gradina in orice perioada a anului! Daca ai cumparat butasi lavanda cu radacina nuda, ii vei planta primavara devreme sau toamna tarziu, in noiembrie.

Pentru o crestere armonioasa si o coroana compacta, se recomanda tunderile in sezonul de crestere. Tunderea de primavara va incuraja cresterile noi, iar tufa va deveni mai bogata. Prin tundere, poate fi usor de modelat in cele mai diverse forme geometrice si se indeseste. Astfel, arbustul va continua sa arate frumos si proaspat. Din acest motiv, dintre toate coniferele, este cel mai recomandat pentru crearea de garduri vii. Creste foarte repede.

Inmultirea: Puietii de tuia se pot obtine din samanta sau din butasi.

De unde poti cumpara Thuja Orientalis Biota, in ghiveci, cu pret mic

Avem diverse soiuri de arbusti ornamentali de vanzare. Descopera plantele decorative preferate in magazinul online FloraPris.ro si ia-le acasa, cu un singur click! Comanda acum si in 24 de ore sunt la usa ta.

Detalii livrare produs    

Tipul ambalarii  la ghiveci
Inaltimea la livrare  In functie de momentul livrarii, incepand de la 40-50 cm
Varsta la livrare  De la 2 ani
Trimite mesaj
Din Gura in Gura