Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Impartim bucuria cu tine!

Membru Bizoo de 2 ani.
4.82
5 stars: Exceptional
76 pareri

Floare liliac de vara Black Knight, in ghiveci

0 stars: 0.00 din 0 pareri

40 lei Lei
Cod produs
310B11
Out Of stock
Descriere
Liliac de vara Black Knight - Caracteristici generale

Un Liliac de vara Buddleja davidii Black Knight iti va colora gradina intr-un mod magic. Se distinge prin inflorescentele viu colorate sub forma de ciorchini, in forma erecta. Florile de liliac de vara creeaza un contrast superb cu frunzele lanceolate verde inchis pe fata si gri pe interior. Un arbust foarte atractiv cu care te vei impaca foarte bine.

Liliacul de vara Black Knight este un arbust decorativ de talie mica, atingand la maturitate inaltimea de 1,5-2 m. Il poti planta solitar sau in combinatie cu alti arbusti ornamentali, pentru un decor atractiv. De asemenea, se dezvolta bine si intr-un ghiveci potrivit.

Liliac de vara ingrijire

Liliacul de vara Black Knight nu necesita conditii speciale de plantare sau ingrijire. Se planteaza primavara devreme. Daca ai achizitionat liliac de vara la ghiveci, atunci il poti planta oricand in timpul anului. Prefera un sol neutru, fertil si bine drenat. Ii dauneaza surplusul de apa, asa ca mare atentie unde il amplasezi. Pentru o dezvoltare si inflorire armonioase are nevoie de un loc insorit, dar se descurca bine si cu un spatiu semiumbros.

Acest soi de liliac de vara incepe sa infloreasca din luna iulie si continua pana la sfarsitul lunii septembrie. Florile au un parfum intens, dulceag, a caror aroma te linisteste si-ti da o stare de calm profund.

Este foarte rezistent la seceta, la temperaturi negative, de pana la -20, dar si la bolile si daunatorii mediului inconjurator. Are nevoie de fertilizari specifice peste vara. In primavara, se recomanda a fi tuns.

Este preferat pentru crearea de buchete si aranjamente cu flori de liliac, datorita rezistentei indelungate ca flori taiate.

Aici gasesti Liliac de vara de vanzare, in ghiveci, cu pret avantajos.

Avem diverse soiuri de arbusti ornamentali de vanzare. Descopera plantele decorative preferate in magazinul online FloraPris.ro si ia-le acasa, cu un singur click! Comanda acum si in 24 de ore sunt la usa ta.

Informatii suplimentare    

Culoare  Violet-inchis, spre negru
Parfum  Parfum dulce, foarte placut
Perioada de inflorire  Iulie - septembrie

Perioada de plantare

Toate plantele livrate la ghiveci se pot planta oricand, cu conditia ca pamantul sa nu fie inghetat
Conditii de lumina  Soare, semiumbra
Cerinte de udare  necesita udari moderate
Pretentii fata de sol  prefera un sol bogat, permeabil, cu un drenaj bun
Inaltime la maturitate  cca 2 m
Rezistenta la inghet  -25 C pana la -30 C

Detalii livrare produs    

Tipul ambalarii  la ghiveci
Inaltimea la livrare  In functie de momentul livrarii
Varsta la livrare  De la 2 ani
Trimite mesaj
Din Gura in Gura