Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Impartim bucuria cu tine!

Membru Bizoo de 2 ani.
4.83
5 stars: Exceptional
81 pareri

Floare salba Euonymus alatus, in ghiveci

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Salba Euonymus alatus - Caracteristici generale Salba Euonymus alatus este un arbust ornamental, de dimensiuni medii, ideal pentru a aduce un plus de culoare gradinii tale. Impresioneaza prin spectacolul de culori al frunzelor, care e diferit in fiecare anotimp. Primavara sunt de un verde inchis lucios, vara devin violet, iar spre toamna se transforma intr-un spectaculos visiniu intens, stralucitor. Datorita frunzelor sale cameleonice poate fi piesa de rezistenta in orice gradina, pe intreg sezonul. Florile sunt mici, verzi-galbui, care sunt urmate de fructe la fel de mici, rosii-portocalii.

Este un arbust foarte special, de o mare extravaganta. Cu el, gradina ta va iesi in evidenta, fara indoiala, iar tu vei fi foarte mandra/u.

Cerinte sol, amplasare, ingrijire

Salba Euonymus alatus nu este deloc pretentioasa si se preteaza in orice tip de sol. Rezista bine in soluri bine drenate si face fata foarte usor atat secetei cat si temperaturilor scazute. Prefera locurile insorite, calde si luminoase. Se planteaza solitar, dar si in grup in combinatie cu alte plante. Este preferata pentru ca ofera decoruri inedite oriunde ai planta-o. Daca doresti sa creezi adevarate pete de culoare in gradina, este alegerea ideala. Are o crestere moderata, la maturitate putand ajunge la 1,5-2 metri inaltime si circumferinta. Se poate tunde dupa dorinta, desi nu este neaparat necesar.

Poate fi crescuta si in containere de dimensiuni potrivite, pentru un decor special al terasei sau balconului. Oriunde ai pune-o, e clar ca te va inveseli mereu cu frunzele sale viu colorate.

De aici poti cumpara Salba Euonymus alatus, in ghiveci, cu pret mic

Avem diverse soiuri de arbusti ornamentali de vanzare. Descopera plantele decorative preferate in magazinul online FloraPris.ro si ia-le acasa, cu un singur click! Comanda acum si in 24 de ore sunt la usa ta.

Detalii livrare produs    

Tipul ambalarii  la ghiveci
Inaltimea la livrare  In functie de momentul livrarii
Varsta la livrare  De la 2 ani

Informatii suplimentare    

Culoare frunze  Verzi, rosii
Culoare flori  albe, mici
Perioada de inflorire  Mai, iunie

Perioada de plantare  

Toate plantele livrate la ghiveci se pot planta oricand, cu conditia ca pamantul sa nu fie inghetat
Conditii de lumina  Soare, semiumbra
Pretentii fata de sol  prefera un sol neutru, permeabil, cu un drenaj bun
Inaltime la maturitate  cca 1,5-2 m
Rezistenta la inghet  -25 C pana la -30 C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura