Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Impartim bucuria cu tine!

Membru Bizoo de 2 ani.
4.82
5 stars: Exceptional
76 pareri

Arbusti Euonymus Japonicus Aureo-marginata, in ghiveci

0 stars: 0.00 din 0 pareri

120 lei Lei
Cod produs
214E10
Out Of stock
Descriere
Euonymus Japonicus Aureo-marginata - Arbusti ornamentali vesnic verzi
Euonymus Japonicus Aureo-marginata face parte din categoria de arbusti decorativi prin frunze, oferind eleganta si rafinament oricarei gradini. In combinatie cu arbustii decorativi prin flori, creeaza un spectacol inedit, asa ca e cazul sa-l ai si tu. Daca iti doresti o gradina vesela si colorata cu care sa-i impresionezi pe toti, aceste combinatii sunt perfecte.

Euonymus Japonicus Aureo-marginata - arbust ornamental vesnic verde, foarte decorativ, care se distinge prin frunzisul superb, dand gradinii tale o pata de culoare deosebita. Cunoscut si sub numele de salba japoneza, se remarca prin frumusetea sa, rezistenta si versatilitatea in peisaj. Este un arbust compact, cu ramuri dense, fiind foarte apreciat pentru frumusetea frunzelor in nuante de verde auriu, cu margini galbene. Florile sunt mici si discret colorate, iar fructele sunt capsule roz cu seminte portocalii stralucitoare.

Originar din Japonia, a castigat rapid popularitate datorita frunzelor sale lucioase si a capacitatii de a tolera o varietate de conditii de mediu. Euonymus Japonicus nu doar adauga straturi de culoare si textura in gradina, dar este si usor de intretinut. Aceste calitati remarcabile il fac practic prezent si dorit in gradinile si peisajele din intreaga lume.

Are o crestere compacta, atingand la maturitate o inaltime de cca 2-3m si un diametru de 1,5 m. Suporta foarte bine tunderile pentru formarea coroanei. De altfel, este des folosit pentru formarea de garduri vii, vesnic verzi.

Este, fara indoiala, un arbust foarte elegant si foarte apreciat de cunoscatori. Nu exista niciun aranjament peisagistic reusit care sa nu contina arbusti de Euonymus Japonicus.
Euonymus - Arbusti decorativi prin frunze. Cerinte sol, amplasare, ingrijire
Euonymus Japonicus nu este pretentios si se preteaza in orice tip de sol. Cel mai bun loc pentru plantare sunt locurile bine luminate, cu soare direct sau semiumbra. Evitati zonele cu umbra deplina, deoarece acest lucru poate duce la o crestere slaba si o culoare a frunzelor mai putin intensa.

Rezista bine in soluri bine drenate si face fata foarte usor atat secetei cat si temperaturilor scazute.

Se planteaza solitar, dar si in grup in combinatie cu alte plante. Daca doriti sa-l mentineti sub forma de gard viu, va trebui sa-l tundeti, in fiecare primavara, la nivelul dorit. Asta deoarece, daca este lasat sa creasca necontrolat, Euonymus japonicus poate ajunge pana la 2-3 m inaltime, chiar mai mult. De asemenea, poate fi tuns in diverse forme globulare, obtinandu-se imagini deosebite in peisaj.

De asemenea, planta rezista bine la poluarea urbana si la conditiile de mediu dificile, fiind potrivita si pentru gradinile urbane. Este preferat pentru ca ofera decoruri inedite oriunde l-ai planta. Aduce acel aer deosebit in gradina, care va atrage inevitabil atentia asupra locului.
De aici poti cumpara Euonymus Japonicus, in ghiveci, cu pret mic
Avem diverse soiuri de arbusti ornamentali de vanzare. Descopera plantele decorative preferate in magazinul online FloraPris.ro si ia-le acasa, cu un singur click! Comanda acum si in 24 de ore sunt la usa ta.

Detalii livrare produs    Tipul ambalarii  la ghiveci
Inaltimea la livrare  Planta dezvoltata, matura, cca 60-80 cm
Informatii suplimentare    Culoare frunze  Verde-auriu cu margini galbene
Culoare flori  Galben - aurii, mici, nu prezinta interes
Perioada de plantare  Toate plantele livrate la ghiveci se pot planta oricand, cu conditia ca pamantul sa nu fie inghetat
Conditii de lumina  soare
Pretentii fata de sol  prefera un sol neutru, permeabil, cu un drenaj bun
Inaltime la maturitate  cca 2-3 m inaltime
Rezistenta la inghet  -18-20 C.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura