Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Impartim bucuria cu tine!

Membru Bizoo de 2 ani.
4.82
5 stars: Exceptional
78 pareri

Arbust Buddleja Lavander Cupcake - Liliac de vara violet

0 stars: 0.00 din 0 pareri

48 lei Lei
Cod produs
310B16
Out Of stock
Descriere
Liliac de vara violet Lavander Cupcake - Arbusti cu flori

Un Liliac de vara violet Lavander Cupcake iti va colora gradina intr-un mod magic. Frumusetea lui deosebita vine din culoarea speciala a florilor lavanda-violet deschis, bogate. Inflorescentele erecte genereaza un parfum dulce, care iti va imbunatati starea de spirit si va alunga stresul de peste zi. Face parte din categoria liliecilor medii. Spre deosebire de Buddleja inalta, aceasta serie pastreaza un obicei compact si rafinat. Asta il face sa se potriveasca foarte bine in gradini mai mici datorita obiceiului sau rotunjit.

Infloreste multe saptamani, incepand cu sfarsitul verii si pana toamna tarziu, cu o buna acoperire a florilor. Inflorirea secundara va prelungi sezonul de inflorire. Se preteaza foarte bine si in containere potrivite, pentru un decor splendid al teraselor.

Liliac de vara violet Lavander Cupcake  este un arbust decorativ de talie medie, atingand la maturitate inaltimea de cca 70-120 cm. Il poti planta solitar sau in combinatie cu alti arbusti ornamentali, pentru un decor atractiv. De asemenea, se dezvolta bine si intr-un ghiveci potrivit.

Liliac de vara ingrijire

Acest Liliac de vara violet Lavander Cupcake nu necesita conditii speciale de plantare sau ingrijire. Se planteaza primavara devreme. Daca ai achizitionat liliac de vara roz la ghiveci, atunci il poti planta oricand in timpul anului. Prefera un sol neutru, fertil si bine drenat. Ii dauneaza surplusul de apa, asa ca mare atentie unde il amplasezi. Pentru o dezvoltare si inflorire armonioase are nevoie de un loc insorit, dar se descurca bine si cu un spatiu semiumbros.

Acest soi de Liliac de vara violet incepe sa infloreasca din luna iulie si continua pana la sfarsitul lunii octombrie. Florile au un parfum intens, dulceag, a caror aroma te linisteste si-ti da o stare de calm profund.

Este foarte rezistent la seceta, la temperaturi negative, de pana la -20, dar si la bolile si daunatorii mediului inconjurator. Are nevoie de fertilizari specifice peste vara. In primavara, se recomanda a fi tuns.

Este preferat pentru crearea de buchete si aranjamente cu flori de liliac, datorita rezistentei indelungate ca flori taiate.

Aici gasesti Liliac de vara violet Lavander Cupcake de vanzare, in ghiveci, cu pret avantajos.

Avem diverse soiuri de arbusti ornamentali de vanzare. Descopera plantele de liliac preferate in magazinul online FloraPris.ro si ia-le acasa, cu un singur click! Comanda acum si in 24 de ore sunt la usa ta.

Plantele provin din pepiniera partenerului nostru Luca Perene, producator de perene de peste 12 ani. Acestea detin pasaport fitosanitar, sunt testate, sanatoase si complet aclimatizate, avand garantia soiului si calitate inalta.

Informatii suplimentare    Culoare  Lavanda-violet deschis  

Parfum  Parfum dulce, foarte placut  

Perioada de inflorire  Iulie - octombrie  

Perioada de plantare  Toate plantele livrate la ghiveci se pot planta oricand, cu conditia ca pamantul sa nu fie inghetat  

Conditii de lumina  Soare, semiumbra  

Cerinte de udare  necesita udari moderate  

Pretentii fata de sol  prefera un sol bogat, permeabil, cu un drenaj bun  

Inaltime la maturitate  cca 70-120 cm  

Rezistenta la inghet  -25C pana la -30C  

Detalii livrare produs    Tipul ambalarii  la ghiveci de 19 cm  

Inaltimea la livrare     Varsta la livrare  De la 2 ani
Trimite mesaj
Din Gura in Gura