Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Impartim bucuria cu tine!

Membru Bizoo de 2 ani.
4.82
5 stars: Exceptional
79 pareri

Floare trandafir rosu teahibrid Rhodos de vanzare la ghiveci

0 stars: 0.00 din 0 pareri

45 lei Lei
Cod produs
110T70
Out Of stock
Descriere
Caracteristici generale trandafiri rosii teahibrizi Rhodos

Cu butasi de Trandafiri rosii teahibrizi Rhodos, poti face din gradina ta o adevarata declaratie de dragoste. Sunt atat de eleganti si impunatori, incat te indragostesti pe loc si vrei sa ai cati mai multi.

Trandafirul Rhodos creste sub forma de tufa compacta si dezvolta tije viguroase si puternice, fara spini. La maturitate poate atinge intre 80-120 cm. Are frunzis bogat, de un verde lucios, iar contrastul cu florile mari, de un rosu intens, este superb. Florile cresc in varful tijelor, singulare, cu straturi duble de petale fine, catifelate. Sunt deosebit de frumoase si elegante.

Infloreste repetat din mai pana in noiembrie. Fiind un soi foarte rezistent la boli si daunatori, este o alegere foarte potrivita pentru o gradina plina de viata. De asemenea, eleganta si rafinamentul florilor il recomanda pentru aranjamente florale deosebite. Un buchet de trandafiri rosii Rhodos pentru zilele de nastere sau orice alt eveniment, este un cadou minunat.

Plantare butasi de trandafiri teahibrizi

Desi trandafirii sunt plante putin pretentioase, e necesar sa cunosti cateva reguli simple de plantare si ingrijire.

Daca ai achizitionat trandafiri rosii in ghiveci Rhodos, e simplu. Ii poti planta in orice perioada a anului, fiind deja inradacinati, cu conditia ca pamantul sa nu fie inghetat. Se pune planta cu tot cu balotul din ghiveci, se acopera cu pamant, se taseaza bine si se uda iar.

Pentru trandafirii cu radacina libera, plantarea se face fie la sfarsitul toamnei (noiembrie), fie la inceputul primaverii (martie/aprilie). Daca ai plantat primavara, aplica ingrasaminte abia dupa o luna de la plantare. Daca ai plantat toamna, nu recomandam aplicarea ingrasamintelor, intrucat acum planta are nevoie sa se inradacineze.

Majoritatea ingrasamintelor stimuleaza cresterile vegetative, care pot degera peste iarna. Regula de baza este sa aplicam ingrasaminte doar dupa ce planta este bine inradacinata.

Regula de baza este sa aplicam ingrasaminte doar dupa ce planta este bine inradacinata.

Ingrijire trandafiri teahibrizi

Trandafirii teahibrizi se preteaza la majoritatea tipurilor de sol si sunt perfecti pentru orice gradina. Locul ales pentru plantare trebuie sa fie insorit si aerisit. Trandafirii au nevoie de o expunere directa la razele soarelui de min. 4 ore pe zi. Solul sa fie fertil si bine drenat: nici prea uscat nici prea umed. A se evita baltirea apei. Taierile de toamna sunt mai usoare, urmand ca primavara urmatoare sa se scurteze la 4-5 noduri.

De unde poti cumpara butasi de trandafiri rosii teahibrizi Rhodos

In magazinul online FloraPris.ro gasesti butasi de trandafiri rosii teahibrizi de vanzare la ghiveci, cu pret mic. Comanda acum si in 24 de ore e la tine acasa.

Detalii livrare produs    

Tipul ambalarii  la ghiveci
Inaltimea la livrare  30-40 cm
Varsta la livrare  2 ani
Trimite mesaj
Din Gura in Gura