Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Impartim bucuria cu tine!

Membru Bizoo de 2 ani.
4.82
5 stars: Exceptional
78 pareri

Floare trandafir teahibrid roz Aqua, la ghiveci

0 stars: 0.00 din 0 pareri

45 lei Lei
Cod produs
110T20
Out Of stock
Descriere
Caracteristici generale trandafiri roz de gradina Aqua

Cativa trandafiri roz e necesar sa ai in gradina, daca vrei sa te bucuri de un spectacol cromatic complet. Aqua este recomandarea noastra calduroasa. Cu siguranta, trandafirii roz Aqua sunt cei care-ti vor aduce linistea si te vor relaxa cu prospetimea si stralucirea lor.

Desi e un trandafir teahibrid clasic, Aqua te va uimi cu robustetea lui si cu tinuta ferma, eleganta. Butasii de Trandafiri roz de gradina Aqua cresc sub forma de tufe compacte, cu tije netede, scurte si drepte, fara spini. Sunt o o varietate de trandafiri teahibrizi foarte rezistenti, care la maturitate pot atinge o inaltime cuprinsa intre 80-100 cm.

Frunzisul verde deschis creeaza un contrast puternic cu florile roz intens, mari, impresionante, cu cca 40 petale. Florea este cea care-l scoate in evidenta, avand o simetrie perfecta, cu un centru foarte bine delimitat. Are parfum discret, insesizabil. Ne incanta pe toata perioada inflorii abundente, pana toamna tarziu.

Este foarte potrivit in aranjamente florale, datorita elegantei florilor si a tijelor lipsite de spini. De asemenea, ii gasim frecvent in buchetele de mireasa, care-i folosesc mai ales pentru semnificatia speciala pe care o are. Trandafirii roz semnifica afectiune, bucuri, gentilete, distractie, iubire nevinovata, fericire. In general trandafirii roz sunt considerati flori de ganduri bune si emotii calde.

In functie de mesajul pe care vrei sa-l transmiti unei anumite persoane, ofera-i cu incredere un buchet de trandafiri roz. Sigur va aprecia gestul, se va bucura si te va privi cu subinteles.

Plantare butasi de trandafiri roz Aqua

Daca ai achizitionat butasi de trandafiri roz Aqua in ghiveci, e simplu. Ii poti planta in orice perioada a anului, fiind deja inradacinati, cu conditia ca pamantul sa nu fie inghetat. Se pune planta cu tot cu balotul din ghiveci, se acopera cu pamant, se taseaza bine si se uda iar.

Pentru trandafirii cu radacina libera, plantarea se face fie la sfarsitul toamnei (noiembrie), fie la inceputul primaverii (martie/aprilie). Daca ai plantat primavara, aplica ingrasaminte abia dupa o luna de la plantare. Daca ai plantat toamna, nu recomandam aplicarea ingrasamintelor, intrucat acum planta are nevoie sa se inradacineze. Regula de baza este sa aplicam ingrasaminte doar dupa ce planta este bine inradacinata.

Ingrijire trandafiri teahibrizi Aqua

Butasii de Trandafiri roz Aqua se preteaza la majoritatea tipurilor de sol si sunt perfecti pentru orice gradina. Nu sunt predispusi la imbolnaviri, suporta excelent conditiile de seceta si ploile abundente. Locul ales pentru plantare trebuie sa fie insorit si aerisit. Trandafirii au nevoie de o expunere directa la razele soarelui de min. 4 ore pe zi. Solul sa fie fertil si bine drenat: nici prea uscat nici prea umed. A se evita baltirea apei. Taierile de toamna sunt mai usoare, urmand ca primavara urmatoare sa se scurteze la 4-5 noduri.

De unde poti cumpara butasi de trandafiri roz Aqua la ghiveci, cu pret mic

Avem trandafiri ieftini de vanzare in ghiveci, soiuri diverse. Descopera trandafirii preferati in magazinul online FloraPris.ro si ia-i acasa, cu un singur click! Comanda acum si in 24 de ore sunt la usa ta.

Detalii livrare produs    

Tipul ambalarii  la ghiveci
Inaltimea la livrare  30-50 cm
Varsta la livrare  2 ani
Trimite mesaj
Din Gura in Gura