Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Impartim bucuria cu tine!

Membru Bizoo de 2 ani.
4.82
5 stars: Exceptional
76 pareri

Floare trandafir teahibrid Holsteinperle la ghiveci

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
110T80
Out Of stock
Descriere
Caracteristici generale trandafir teahibrid de gradina Holsteinperle

Planteaza butasi de trandafiri teahibrizi Holsteinperle in gradina si te vei bucura tot sezonul de culori dumnezeiesti.

Trandafirul Holsteinperle este spectaculos prin tinuta, atragand atentia prin contrastul deosebit realizat de frunzis si flori. Un soi nobil, foarte iubit, care s-a facut remarcat in special prin culoarea florilor sale. Acestea variaza de la un rosu corai pana la un caramiziu coniac, in functie de expunerea la soare. Florile sunt mari, duble, cu multe petale si un parfum discret. Ne incanta pe toata perioada inflorii, pana toamna tarziu.

Este o varietate de trandafir teahibrid foarte rezistent, care formeaza tufe mari, erecte si tije cu spini. La maturitate pot atinge o inaltime cuprinsa intre 120-150 cm.

Nu este predispus la imbolnaviri, suporta bine si conditiile de seceta si ploile abundente. Poate fi plantat direct in gradina in combinatie cu alte plante ornamentale, pentru un decor divin. Se poate folosi si pentru crearea de garduri vii colorate, cu care iti poti delimita anumite spatii in gradina.

Plantare butasi de trandafiri Holsteinperle

Desi trandafirii sunt plante putin pretentioase, e necesar sa cunosti cateva reguli simple de plantare si ingrijire.

Daca ai achizitionat butasi de trandafiri in ghiveci Holsteinperle, e simplu. Ii poti planta in orice perioada a anului, fiind deja inradacinati, cu conditia ca pamantul sa nu fie inghetat. Se pune planta cu tot cu balotul din ghiveci, se acopera cu pamant, se taseaza bine si se uda iar.

Pentru trandafirii cu radacina libera, plantarea se face fie la sfarsitul toamnei (noiembrie), fie la inceputul primaverii (martie/aprilie). Daca ai plantat primavara, aplica ingrasaminte abia dupa o luna de la plantare. Daca ai plantat toamna, nu recomandam aplicarea ingrasamintelor, intrucat acum planta are nevoie sa se inradacineze. Majoritatea ingrasamintelor stimuleaza cresterile vegetative, care pot degera peste iarna. Regula de baza este sa aplicam ingrasaminte doar dupa ce planta este bine inradacinata.

Ingrijire trandafir teahibrid Holsteinperle

Butasii de Trandafiri Holsteinperle se preteaza la majoritatea tipurilor de sol si sunt perfecti pentru orice gradina. Locul ales pentru plantare trebuie sa fie insorit si aerisit. Trandafirii au nevoie de o expunere directa la razele soarelui de min. 4 ore pe zi. Solul sa fie fertil si bine drenat: nici prea uscat nici prea umed. A se evita baltirea apei. Taierile de toamna sunt mai usoare, urmand ca primavara urmatoare sa se scurteze la 4-5 noduri.

De unde poti cumpara butasi de trandafiri Holsteinperle la ghiveci

Avem butasi de trandafiri ieftini de vanzare in ghiveci, soiuri diverse. Descopera trandafirii preferati in magazinul online FloraPris.ro si ia-i acasa la preturi mici, cu un singur click! Comanda acum si in 24 de ore sunt la usa ta.

Detalii livrare produs    

Tipul ambalarii  la ghiveci
Inaltimea la livrare  30-40 cm
Varsta la livrare  2 ani
Trimite mesaj
Din Gura in Gura