Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Impartim bucuria cu tine!

Membru Bizoo de 1 an.
4.80
5 stars: Exceptional
70 pareri

Planta perena Nandina Gulf Stream la ghiveci de 17 cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

60 lei Lei
Cod produs
310N10
Out Of stock
Descriere
Nandina Gulf Stream - Caracteristici generale
Nandina Gulf Stream e alegerea ideala daca iti doresti plante perene de gradina care raman verzi tot anul. Te va rasplati cu un decor unic o perioada indelungata si va aduce multa veselie si stralucire in curtea ta.

Originara din China si Japonia, Nandina Gulf Stream este o planta perena arbustiva, vesnic verde, foarte decorativa prin frunzisul cameleonic. Creste sub forma de tufa compacta, fiind foarte potrivita pentru acoperirea solului. Se distinge prin frunzisul deosebit, care-si schimba culoarea pe parcursul anului. Schimbarea culorii variaza de la verde intens vara la bronz, rosu purpuriu in toamna. Florile sale sunt alb-rozalii si apar primavara, oferind o inflorire spectaculoasa. Acestea sunt urmate de fructe de culoare rosie, decorative si ele pana la inceputul iernii. Bogate in nectar atrag albinele si alti polenizatori. Prin frunzele sale decorative neobisnuite, Nandina Gulf Stream iese usor in evidenta, atragand toate privirile admirative.

Creste sub forma de arbust-tufa, iar la maturitate poate ajunge la cca 120-130 inaltime.

Este o planta decorativa prin: frunze, flori si port, nepretentioasa, foarte usor de cultivat, care nu necesita ingrijiri speciale. Are o crestere si o constitutie puternice.

Avantajele Soiului:  Frunzis pestrit, dens, spectaculos
Lastari noi rosii purpurii
Coroana compacta
Intretinere redusa
Nandina: cerinte sol, amplasare, ingrijire Nandina Gulf Stream prefera locurile luminoase si insorite, asa ca gaseste-i locul potrivit in gradina. Se dezvolta cel mai bine in sol permeabil, usor acid pana la usor alcalin, moderat umed.

Este un arbust foarte des utilizat in gradinile japoneze. Fiind un arbust decorativ pitic, se poate cultiva cu succes si la container pentru un decor splendid al teraselor. Arata grozav si atunci cand este plantat pe marginile paturilor de flori.

Necesar apa: udarea se face cu moderatie, astfel incat solul sa fie mentinut uscat reavan. A se evita apa in exces la radacina sau baltirea.

Rezistenta: rezistenta la soare, vant, inghet, seceta

Boli si daunatori: Nandina Gulf Stream este foarte rezistenta la boli si daunatori. De aici poti cumpara Nandina Gulf Stream in ghiveci, cu pret bun
Avem diverse soiuri de plante perene de vanzare. Descopera plantele decorative preferate in magazinul online FloraPris.ro si ia-le acasa, cu un singur click! Comanda acum si in 24-48 de ore sunt la usa ta.

Plantele sunt produse de partenerul nostru Luca Perene, producator de perene de peste 10 ani. Acestea sunt testate, sanatoase si complet aclimatizate, avand garantia soiului si calitate inalta. Detalii aici. Detalii livrare produs    Tipul ambalarii  la ghiveci de 17 cm
Varsta plantei la livrare  Plante dezvoltate, viguroase, cca 40 cm
Informatii suplimentare    Culoare frunze  verde intens vara si bronz, rosu purpuriu in toamna
Culoare flori  Alb-rozalii
Perioada de inflorire  primavara
Perioada de plantare  Toate plantele livrate la ghiveci se pot planta oricand, cu conditia ca pamantul sa nu fie inghetat
Conditii de lumina  Partial insorita
Cerinte de udare  Foarte moderat
Pretentii fata de sol  prefera un sol fertil, cu un drenaj bun
Distanta de plantare  70 cm
Dimensiuni la maturitate  cca 120 - 130 cm inaltime
Rezistenta la inghet  da.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura