Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Impartim bucuria cu tine!

Membru Bizoo de 2 ani.
4.82
5 stars: Exceptional
78 pareri

Arbust Clethra Rosea Alnifolia la ghiveci de 5 litri

0 stars: 0.00 din 0 pareri

184 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Clethra Rosea - Arbusti ornamentali cu flori pentru semiumbra
Clethra Rosea este o planta perena florifera, foarte decorativa atat prin frunzis, cat si prin flori. Arbust de semiumbra si umbra, creste sub forma de tufa compacta, decorand splendid. Foarte luminoasa si viguroasa, Clethra Rosea iese in evidenta in orice gradina, atragand toate privirile admirative.

Destul de rar la noi, impresioneaza puternic prin contrastul dintre frunzis si flori, dublat de parfumul dulce. Spectacolul infloririi si combinatia dintre frunzisul elegant si florile extraordinare fac din Clethra Rosea o planta irezistibila.

Foliajul bogat, elegant, verde mediu, scoate in evidenta florile roz, cu aspect exotic, adaugand textura si interes vizual in peisaj. Clethra Rosea este remarcabila prin inflorescentele sale conice si bogate foarte parfumate. Parfumul dule si intens i-a adus si denumirea populara de ?Dulceata de vara?. Este un arbust ideal si pentru a forma garduri vii. Atrage polenizatorii, cum ar fi albinele si fluturii, datorita florilor sale bogate in nectar.

Creste viguros, iar la maturitate poate ajunge la cca 200-250 cm inaltime si 100 cm latime. Este o planta decorativa prin: frunze, flori si port, nepretentioasa, foarte usor de cultivat, care nu necesita ingrijiri speciale.

Clethra: cerinte sol, amplasare, ingrijire
Clethra Rosea prefera locurile semiumbrite si umbrite, dar foarte luminoase, asa ca gaseste-i locul potrivit in gradina. Tolereaza si zonele semiinsorite, cu soare mai mult dimineata. Se dezvolta in orice tip de sol, cu conditia sa fie bine drenate, permeabile, cu umiditate medie.

Necesar apa: udarea se face cu moderatie, astfel incat solul sa fie mentinut moderat reavan. A se evita apa in exces la radacina sau baltirea.

Rezistenta: rezistenta la vant, inghet, seceta

Tundere: Se poate taia pentru a mentine forma si dimensiunea dorite.

Boli si daunatori: este foarte rezistenta la boli si daunatori. De aici poti cumpara Clethra Rosea in ghiveci, cu pret bun
Avem diverse soiuri de arbusti ornamentali de vanzare. Descopera plantele decorative preferate in magazinul online FloraPris.ro si ia-le acasa, cu un singur click! Comanda acum si in 24-48 de ore sunt la usa ta.

Plantele provin din pepiniera partenerului nostru Luca Perene, producator de perene de peste 13 ani. Acestea detin pasaport fitosanitar, sunt testate, sanatoase si complet aclimatizate, avand garantia soiului si calitate inalta.

Detalii livrare produs    Tipul ambalarii  la ghiveci de 5l
Varsta plantei la livrare  Plante dezvoltate, viguroase, cca 80 cm, multitrunchi

Informatii suplimentare:
Culoare frunze  verde mediu
Culoare flori  Roz cu irizatii albe
Perioada de inflorire  Iunie-august
Perioada de plantare  Toate plantele livrate la ghiveci se pot planta oricand, cu conditia ca pamantul sa nu fie inghetat
Conditii de lumina  Semiumbra, umbra
Cerinte de udare  moderat
Pretentii fata de sol  prefera un sol fertil, cu un drenaj bun
Distanta de plantare  100 cm
Dimensiuni la maturitate  200-250 cm inaltime
Rezistenta la inghet  da.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura