Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Impartim bucuria cu tine!

Membru Bizoo de 2 ani.
4.82
5 stars: Exceptional
78 pareri

Arbust Liliac de California - Ceanothus Victoria, in ghiveci

0 stars: 0.00 din 0 pareri

65 lei Lei
Cod produs
212C10
Out Of stock
Descriere
Liliac de California - Ceanothus Victoria - Arbusti ornamentali cu flori albastre
Acest Liliac de California iti va colora gradina intr-un mod magic, tot timpul anului. Este un arbust ornamental vesnic verde, care pastreaza frunzisul si peste iarna, spre deosebire de alti lilieci. Se distinge prin inflorescentele viu colorate sub forma de globuri, asemanatoare hortensiilor. Florile albastru indigo, stralucitoare sunt extraordinar de abundente, desprinse practic dintr-o poveste. Literalmente, ele acopera acest arbust dens ntr-o perdea de culoare timp de 3-4 saptamani din mai pana in iunie.

Florile acestui liliac de California sunt purtate pe ramuri arcuite gratios, formand o coroana impresionanta. Ramurile sunt imbracate cu frunze mici, ovate, incretite, lucioase, putin cerate, de culoare verde inchis.

Liliacul de California este un arbust decorativ de talie medie, atingand la maturitate cca 120-180 cm inaltime si cca 250 cm latime. Il poti planta solitar sau in combinatie cu alti arbusti ornamentali, pentru un decor atractiv. De asemenea, se dezvolta bine si intr-un container potrivit.
Ceanothus Victoria - Arbusti ornamentali cu crestere rapida
Aceasta varietate de Liliac de California are o crestere rapida, avand un port viguros si stufos.

Nu necesita conditii speciale de plantare sau ingrijire. Se planteaza primavara devreme sau toamna tarziu. Daca ai achizitionat liliac de California la ghiveci, atunci il poti planta oricand in timpul anului.

Ceanothusul Victoria prefera locurile foarte insorite. Ai mare grija la asta pentru ca la umbra va fi afectata inflorirea. Liliacului californian ii plac solurile bine drenate si se teme de excesul de umiditate.

Prefera un sol mediu, nemodificat, fertil si bine drenat. Acesta poate exploda efectiv in crestere in sol bogat, dar este mult mai restrans in medii mai sarace. Ii dauneaza surplusul de apa, asa ca mare atentie unde il amplasezi. Sa nu uiti acest lucru atunci cand il plantezi!

Liliacul de California infloreste la finalul primaverii si inceputul verii (mai-iunie).

Este foarte rezistent la seceta, la temperaturi negative, de pana la -10, dar si la bolile si daunatorii mediului inconjurator. Se recomanda a fi tuns dupa inflorire.

Din acest motiv, este un arbust excelent pentru gradinarul incepator. De asemenea, este foarte iubit de polenizatorii de toate felurile in timpul infloririi sale fabuloase.

Este preferat pentru crearea de buchete si aranjamente cu flori de liliac, datorita rezistentei indelungate ca flori taiate.
Aici gasesti Liliac de California de vanzare, in ghiveci, cu pret avantajos.
Avem diverse soiuri de arbusti ornamentali de vanzare. Descopera plantele decorative preferate in magazinul online FloraPris.ro si ia-le acasa, cu un singur click! Comanda acum si in 24 de ore sunt la usa ta.

Plantele provin din pepiniera partenerului nostru Luca Perene, producator de perene de peste 12 ani. Acestea detin licenta, sunt testate, sanatoase si complet aclimatizate, avand garantia soiului si calitate inalta.

Informatii suplimentare    Culoare flori  albastru
Parfum  Parfum discret
Perioada de inflorire  Mai-iunie
Perioada de plantare  Toate plantele livrate la ghiveci se pot planta oricand, cu conditia ca pamantul sa nu fie inghetat
Conditii de lumina  Soare plin
Cerinte de udare  Moderat
Pretentii fata de sol  prefera un sol bogat, permeabil, cu un drenaj bun
Inaltime la maturitate  cca 120-180 cm inaltime si cca 250 cm latime
Rezistenta la inghet  -25C pana la -30C
Detalii livrare produs    Tipul ambalarii  la ghiveci de 4l
Inaltimea la livrare  Cca 40-50 cm
Varsta la livrare  De la 2 ani.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura