Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Impartim bucuria cu tine!

Membru Bizoo de 2 ani.
4.82
5 stars: Exceptional
76 pareri

Arbust Liliac mov-albastru la ghiveci

0 stars: 0.00 din 0 pareri

40 lei Lei
Cod produs
212L41
Out Of stock
Descriere
Liliac mov-albastru - Arbusti ornamentali cu flori parfumate
Un Liliac mov-albastru poate fi vedeta gradinii tale in fiecare primavara. Este un soi care se distinge prin inflorescentele uluitoare si parfumul irezistibil.

Arbust cu crestere medie, cu inflorire abundenta si prelungita. Este un liliac tip copac, dar se poate dezvolta si sub forma de tufa. Are o crestere relativ rapida, iar la maturitate poate sa se dezvolte la o inaltime maxima cuprinsa intre 3-5 metri.

Arbustul are o rezistenta ridicata la poluare, la temperaturile scazute si la diferentele bruste de clima. Nu necesita intretineri sau ingrijiri speciale.

Frunzele sunt de destul de mari, in forma de inima, in nuante de verde deschis. Decoreaza frumos pe toata perioada anului. Florile sunt neasemuit de mari, compacte, intens parfumate, grupate in panicule mari de 20 cm x 8 cm. Prezinta petale duble de culoare mov deschis sau albastru, cu diametrul de aproximativ 3 cm. Acest Liliac mov-albastru infloreste abundent in luna mai, creand un spectacol unic de culoare si parfum.

Florile de liliac sunt extrem de decorative si ca flori pentru vaza, dar si in aranjamente florale pentru diverse ocazii. Buchetele de liliac mov, roz si alb sunt foarte cautate si apreciate de mirese.
Liliac - ingrijire
Liliacul nu necesita conditii speciale de plantare sau ingrijire. Butasii de liliac se planteaza primavara devreme sau toamna tarziu, in afara perioadei de vegetatie. Daca ai achizitionat Liliac mov-albastru la ghiveci, atunci il poti planta oricand in timpul anului. Prefera un sol neutru, fertil si bine drenat. Ii dauneaza surplusul de apa, asa ca mare atentie unde il amplasezi. Pentru o dezvoltare si inflorire armonioase are nevoie de un loc foarte insorit, dar se descurca bine si cu un spatiu semiumbros.

Este foarte rezistent la seceta, la temperaturi negative, de pana la -20, dar si la bolile si daunatorii mediului inconjurator. Pentru stimularea infloririi se aplica ingrasamant de inflorire primavara. Dupa inflorire, se recomanda a fi tuns usor, dupa caz.

Este preferat pentru crearea de buchete si aranjamente cu flori de liliac, datorita rezistentei indelungate ca flori taiate.
Aici gasesti Liliac mov-albastru de vanzare, in ghiveci, cu pret avantajos.
Avem diverse soiuri de arbusti ornamentali de vanzare. Descopera plantele de liliac preferate in magazinul online FloraPris.ro si ia-le acasa, cu un singur click! Comanda acum si in 24 de ore sunt la usa ta.

Informatii suplimentare    Culoare  mov-albastru
Parfum  puternic
Perioada de inflorire  mai-iunie
Perioada de plantare  Toate plantele livrate la ghiveci se pot planta oricand, cu conditia ca pamantul sa nu fie inghetat
Conditii de lumina  Soare din plin
Cerinte de udare  moderat
Pretentii fata de sol  prefera un sol bogat, permeabil, cu un drenaj bun
Inaltime la maturitate  cca 3-5 m
Rezistenta la inghet  -25C pana la -30C
Detalii livrare produs    Tipul ambalarii  la ghiveci
Inaltimea la livrare  De la 35- 40 cm, in functie de momentul livrarii
Varsta la livrare  De la 2 ani.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura