Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Impartim bucuria cu tine!

Membru Bizoo de 2 ani.
4.82
5 stars: Exceptional
76 pareri

Planta perena Phlox Spring White Subulata, la ghiveci

0 stars: 0.00 din 0 pareri

36 lei Lei
Cod produs
311P18
Out Of stock
Descriere
Phlox Spring White  - Flori de primavara

Phlox Spring White e o planta perena acoperitoare de sol, foarte iubita pentru inflorirea abundenta timpurile si capacitatea de inmultire. Planta acoperitoare de sol, foarte iubita pentru inflorirea abundenta timpurile si capacitatea de inmultire. Practic, aceasta planta perena nativa va da startul in gradina printre florile de primavara. Un favorit al gradinii, care formeaza o movila rotunda, joasa, care are o inaltime compacta de cca 15-20cm si se poate extinde pana la 30-40 cm in timp. Florile albe imaculate sunt in forma de stea cu margini crestate pentru un aspect unic. Are frunzis verde smarald, subtire, formand o tufa compacta, cu un obicei rotunjit si raspandit.

Va creste moderat in primul an in gradina, dar va deveni o acoperire a solului odata cu varsta. A se taia usor plantele imediat dupa inflorire pentru a incuraja un obicei dens. O planta foarte vesela, foarte iubita si apreciata printre gradinari. Merita sa o ai daca vrei un spectacol de culoare in gradina ta!

Phlox subulata White  - plantare si ingrijire  Phlox Spring White  prefera locurile luminoase si insorite, asa ca gaseste-i locul potrivit in gradina. Pentru cele mai bune rezultate, cultiva  Phlox Spring White  la soare pana la umbra partiala. Se dezvolta cel mai bine in sol neutru imbogatit cu humus, permeabil, umed, bine drenat. Gaura prefera solurile umede, dar tolereaza conditiile uscate atunci cand sunt cultivate la umbra.

Se planteaza primavara devreme sau toamna. Daca ai achizitionat  Phlox Spring White  la ghiveci, o poti planta oricand in timpul anului, daca solul e dezghetat. Arata grozav atunci cand este plantat pe marginile paturilor de flori sau in orice schema de plantare pentru gradini insorite.

Necesar apa: udarea se face cu moderatie, astfel incat solul sa fie mentinut uscat reavan. A se evita apa in exces la radacina sau baltirea.

Rezistenta: rezistenta la soare, vant, inghet, seceta

Boli si daunatori: este foarte rezistenta la boli si daunatori.  De aici poti cumpara  Phlox Spring White  in ghiveci, cu pret bun

Avem diverse soiuri de plante perene de vanzare. Descopera plantele decorative preferate in magazinul online FloraPris.ro si ia-le acasa, cu un singur click! Comanda acum si in 24-48 de ore sunt la usa ta.

Plantele provin din pepiniera partenerului nostru Luca Perene, producator de perene de peste 12 ani. Acestea detin pasaport firosanitar, sunt testate, sanatoase si complet aclimatizate, avand garantia soiului si calitate inalta.

Detalii livrare produs    Tipul ambalarii  la ghiveci de 17 cm  

Varsta plantei la livrare  Plante dezvoltate, viguroase, la ghiveci de 17 cm, cu inflorire garantata in anul achizitionarii  

Informatii suplimentare    Culoare frunze  Verzi  

Culoare flori  Alb imaculat  

Perioada de inflorire  Aprilie-mai  

Perioada de plantare  Toate plantele livrate la ghiveci se pot planta oricand, cu conditia ca pamantul sa nu fie inghetat  

Conditii de lumina  Foarte insorit  

Cerinte de udare  moderat  

Pretentii fata de sol  prefera un sol fertil, cu un drenaj bun  

Distanta de plantare  40 cm  

Dimensiuni la maturitate  cca 20-30 cm inaltime si cca 40 cm latime  

Rezistenta la inghet  da
Trimite mesaj
Din Gura in Gura