Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Impartim bucuria cu tine!

Membru Bizoo de 2 ani.
4.74
5 stars: Exceptional
96 pareri

Planta perena Phlox Rose Bouquet, la ghiveci

0 stars: 0.00 din 0 pareri

52 lei Lei
Cod produs
311P27
Out Of stock
Descriere
Phlox Rose Bouquet - Plante perene care infloresc tot anul
Phlox Rose Bouquet este un phlox nemaipomenit, vesnic verde, cu inflorire continua din primavara pana in toamna, tolerant si la soare. Aceste calitati remarcabile il fac unic in specie. Ciorchinii mari de flori parfumate, de un roz bogat, sunt produse pe tulpini puternice, verticale. Frunzisul e si el diferit fata de alti phloxi, mult mai subtire si foarte dens. Incepe inflorirea la mijlocul primaverii, continuand in vara, cu cateva infloriri suplimentare repetate mai tarziu in cursul anului pe plantele mature. Phlox Rose Bouquet se raspandeste lent, fiind selectat pentru sezonul sau de inflorire timpuriu si lung. De asemena, obiceiul viguros de acoperire a solului, precum si frunzisul sau verde intens, sunt alte calitati prin care iese in evidenta. Mai mult, are o rezistenta excelenta la boli chiar si la umbra si umiditate ridicata. Florile bogate in nectar sunt excelente pentru a atrage fluturii si alti polenizatori, contribuind cu succes la biodiversitatea gradinii.

Florile sunt excelente si pentru taiere, fiind utilizate frecvent in aranjamente florale.

Este o alegere buna pentru a atrage fluturi si pasari colibri in curtea ta. Este o planta decorativa prin: frunze, flori si port, nepretentioasa, foarte usor de cultivat, care nu necesita ingrijiri speciale. Are o crestere si o constitutie puternice, viguroase.
Avantajele Soiului:  Vesnic verde
Inflorire din primavara pana in toamna
Ramificare naturala
Parfumat
Port compact
Atrage fluturi si pasari colibri
Foarte rezistent
Intretinere redusa
Phlox: cerinte sol, amplasare, ingrijire Phlox Rose Bouquet prefera locurile insorite pana la semiumbrite gaseste-i locul potrivit in gradina. Se dezvolta cel mai bine in sol permeabil, nisipos, moderat umed, bine drenat.

Poate fi utilizat in peisaj ca plantatii in masa, ca bordura sau margine de alei. De asemenea, arata foarte bine ca fundal si alte spatii in aer liber zone, ca accent si acoperire de sol. Arata grozav si atunci cand este plantat pe marginile paturilor de flori. La fel si in gradini tematice, gradini de cabane, gradini cu fluturi, gradini cu colibri. De asemenea, este foarte potrivit si intr-un ghiveci pe balcon sau terasa, pentru un decor splendid.

Necesar apa: udarea se face cu moderatie, astfel incat solul sa fie mentinut uscat reavan. A se evita apa in exces la radacina sau baltirea.

Boli si daunatori: Phlox-ul este foarte rezistent la boli si daunatori. De aici poti cumpara Phlox Rose Bouquet in ghiveci, cu pret bun
Avem diverse soiuri de plante perene de vanzare. Descopera plantele decorative preferate in magazinul online FloraPris.ro si ia-le acasa, cu un singur click! Comanda acum si in 24-48 de ore sunt la usa ta.

Plantele provin din pepiniera partenerului nostru Luca Perene, producator de perene de peste 13 ani. Acestea detin pasaport fitosanitar, sunt testate, sanatoase si complet aclimatizate, avand garantia soiului si calitate inalta.

Detalii livrare produs    Tipul ambalarii  la ghiveci de 17 cm
Varsta plantei la livrare  Plante dezvoltate, viguroase, cu inflorire garantata in anul achizitionarii
Informatii suplimentare    Culoare frunze  verde smarald
Culoare flori  roz
Perioada de inflorire  Aprilie-octombrie
Perioada de plantare  Toate plantele livrate la ghiveci se pot planta oricand, cu conditia ca pamantul sa nu fie inghetat
Conditii de lumina  Soare, semiumbra
Cerinte de udare  moderat
Pretentii fata de sol  prefera un sol fertil, cu un drenaj bun
Distanta de plantare  45 cm
Dimensiuni la maturitate  cca 45 cm inaltime si latime
Rezistenta la inghet  da.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura