Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Impartim bucuria cu tine!

Membru Bizoo de 2 ani.
4.82
5 stars: Exceptional
76 pareri

Arbust Buddleja Free Wisteria Lane Liliac de vara in ghiveci

0 stars: 0.00 din 0 pareri

48 lei Lei
Cod produs
310B15
Out Of stock
Descriere
Buddleja Free Wisteria Lane - Arbusti ornamentali cu flori parfumate

Un Buddleja Free Wisteria Lane iti va colora gradina intr-un mod magic. Ce are el spectaculos este tinuta generala care este asemanatoare florilor de Wisteria. Tulpinile  se arcuiesc in jos si formeaza o tufa bogata cu aspect plangator. Spre deosebire de alte feluri de liliac de vara, florile nu sunt orientate in sus, ci atarna spre pamant. De aici si denumirea Wisteria Lane. Florile apar in ciorchini lungi, violet pal, in varful tulpinilor, din primavara pana spre sfarsitul toamnei. Sunt parfumate, de culoare liliac, cu un ochi portocaliu pe tulpinile arcuite. Este un arbust compact, stufos, de pana la 1,5 m inaltime, cu frunze in forma de lance, gri-verzui. Poate atinge pana la 3 m inaltime si aproximativ 2 m latime daca nu este tuns. Infloreste multe saptamani, incepand cu sfarsitul verii si pana toamna tarziu, cu o buna acoperire a florilor.

Decoreaza superb orice loc din gradina, oferind un spectacol incantator de culori vii.  Il poti planta solitar sau in combinatie cu alti arbusti ornamentali, pentru un decor atractiv. De asemenea, se dezvolta bine si intr-un ghiveci potrivit.

Liliac de vara ingrijire

Acest Buddleja Free Wisteria Lane nu necesita conditii speciale de plantare sau ingrijire. Se planteaza primavara devreme. Daca ai achizitionat liliac de vara v la ghiveci, atunci il poti planta oricand in timpul anului. Prefera un sol neutru, fertil si bine drenat. Ii dauneaza surplusul de apa, asa ca mare atentie unde il amplasezi. Pentru o dezvoltare si inflorire armonioase are nevoie de un loc insorit, dar se descurca bine si cu un spatiu semiumbros.

Acest soi de Buddleja Free Wisteria Lane incepe sa infloreasca din luna iulie si continua pana la sfarsitul lunii octombrie. Florile au un parfum intens, dulceag, a caror aroma te linisteste si-ti da o stare de calm profund.

Este foarte rezistent la seceta, la temperaturi negative, de pana la -20, dar si la bolile si daunatorii mediului inconjurator. Are nevoie de fertilizari specifice peste vara. In primavara, se recomanda a fi tuns.

Este preferat pentru crearea de buchete si aranjamente cu flori de liliac, datorita rezistentei indelungate ca flori taiate.

Aici gasesti Buddleja Free Wisteria Lane de vanzare, in ghiveci, cu pret avantajos.

Avem diverse soiuri de arbusti ornamentali de vanzare. Descopera plantele decorative preferate in magazinul online FloraPris.ro si ia-le acasa, cu un singur click! Comanda acum si in 24 de ore sunt la usa ta.

Plantele provin din pepiniera partenerului nostru Luca Perene, producator de perene de peste 12 ani. Acestea detin pasaport fitosanitar, sunt testate, sanatoase si complet aclimatizate, avand garantia soiului si calitate inalta.

Informatii suplimentare    Culoare  violet deschis  

Parfum  Parfum dulce, foarte placut  

Perioada de inflorire  Iulie - octombrie  

Perioada de plantare  Toate plantele livrate la ghiveci se pot planta oricand, cu conditia ca pamantul sa nu fie inghetat  

Conditii de lumina  Soare, semiumbra  

Cerinte de udare  necesita udari moderate  

Pretentii fata de sol  prefera un sol bogat, permeabil, cu un drenaj bun  

Inaltime la maturitate  cca 150-300 cm  

Rezistenta la inghet  -25C pana la -30C  

Detalii livrare produs    Tipul ambalarii  la ghiveci de 19 cm  

Inaltimea la livrare     Varsta la livrare  De la 2 ani
Trimite mesaj
Din Gura in Gura