Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Impartim bucuria cu tine!

Membru Bizoo de 2 ani.
4.82
5 stars: Exceptional
78 pareri

Sanguisorba Little Angel la ghiveci de 19 cm

5 stars: 5.00 din 1 pareri
  • Plantă bine dezvoltată. - Ioana L.


48 lei Lei
Cod produs
318S10
Out Of stock
Descriere
Sanguisorba Little Angel- Plante perene care infloresc toata vara

Sanguisorba Little Angel e o planta perena recent introdusa la noi in tara, care a facut o adevarata explozie pe pietele europene si americane. Si este explicabil de ce are atata succes. Combinatia uluitoare dintre frunzele mici, de un verde intens, cu margini albe crem si florile rosii maronii este fabuloasa. Creste sub forma de tufa foarte compacta, ca un palc dens, mic de frunzis pestrit. Forma si dimensiunea o fac o alegere perfecta pentru cei care cauta planta de container sau planta mica pentru borduri. Tulpinile de un verde stralucitor tin florile lungi, de forma ovala, ca niste betisoare de chibrit, care ies din varful plantei. Aspectul atragator al acestei Sanguisorba Little Angel ofera scheme de plantare aerisite, deosebit de atragatoare. Desi vor inflori continuu, taierea florilor uzate va incuraja si mai multe flori.

Creste sub forma de tufa compacta, iar la maturitate poate ajunge la cca 25 cm inaltime si cca 40 cm latime.

Este o planta perena cu crestere rapida, foarte rezistenta si decorativa. Fiind nepretentioasa, e foarte usor de cultivat si nu necesita ingrijiri speciale.

Sanguisorba: Plante perene pentru soare - ingrijire Sanguisorba Little Angel prefera locurile luminoase si insorite, asa ca gaseste-i locul potrivit in gradina. Pentru cele mai bune rezultate, cultiva Sanguisorba Little Angel la soare pana la umbra partiala. Se dezvolta cel mai bine in sol neutru, permeabil, bine drenat. Coreopsis prefera solurile uscate spre relativ umede, tolereaza solurile sarace si e foarte rezistent la seceta.

Se planteaza primavara devreme sau toamna. Daca ai achizitionat Sanguisorba Little Angel la ghiveci, o poti planta oricand in timpul anului, daca solul e dezghetat. Arata grozav atunci cand este plantat pe marginile paturilor de flori sau in orice schema de plantare pentru gradini insorite.

Necesar apa: udarea se face cu moderatie, astfel incat solul sa fie mentinut uscat reavan. A se evita apa in exces la radacina sau baltirea.

Rezistenta: rezistenta la soare, vant, inghet, seceta

Tunderi: A se taia florile decolorate. Desi vor inflori continuu, taierea florilor uzate va incuraja si mai multe flori.

Inmultire: prin seminte, prin divizarea tufei sau prin butasi de radacina.

Boli si daunatori: este foarte rezistenta la boli si daunatori. De aici poti cumpara Sanguisorba Little Angel in ghiveci, cu pret bun

Avem diverse soiuri de plante perene de vanzare. Descopera plantele decorative preferate in magazinul online FloraPris.ro si ia-le acasa, cu un singur click! Comanda acum si in 24-48 de ore sunt la usa ta.

Plantele provin din pepiniera partenerului nostru Luca Perene, producator de perene de peste 13 ani. Acestea detin pasaport firosanitar, sunt testate, sanatoase si complet aclimatizate, avand garantia soiului si calitate inalta.

Detalii livrare produs    Tipul ambalarii  la ghiveci
Varsta plantei la livrare  Plante dezvoltate, viguroase, la ghiveci de 19 cm, cu inflorire garantata in anul achizitionarii
Informatii suplimentare    Culoare frunze  Verzi
Culoare flori  Rosu maroniu
Perioada de inflorire  iunie-octombrie
Perioada de plantare  Toate plantele livrate la ghiveci se pot planta oricand, cu conditia ca pamantul sa nu fie inghetat
Conditii de lumina  Soare plin
Cerinte de udare  Moderat
Pretentii fata de sol  prefera un sol neutru imbogatit cu humus, umed dar cu un drenaj bun
Distanta de plantare  40 cm
Dimensiuni la maturitate  Cca 25 cm inaltime si cca 40 cm latime
Rezistenta la inghet  da
5.00 out of 5based on 1 user ratings
Trimite mesaj
Din Gura in Gura