Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Impartim bucuria cu tine!

Membru Bizoo de 2 ani.
4.82
5 stars: Exceptional
76 pareri

Planta perena Filipendula Kahome la ghiveci de 19 cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

50 lei Lei
Cod produs
316F20
Out Of stock
Descriere
Filipendula Kahome  - Plante perene pentru soare Filipendula Kahome e o adevarata aparitie in gradina! Eleganta si fina, prezinta vara panicule ramificate, terminale, asemanatoare astilbei, cu flori mici, parfumate, roz intens. Frunzele compuse-penate, de un verde stralucitor, lucios, ofera un aspect asemanator unei ferigi. Este o planta excelenta de frunzis, fiind apreciata la fel de mult si pentru florile sale deosebite. Filipendula Kahome  e o planta perena verticala, cu un obicei compact, care adora solurile umede, fiind planta de lunca. Ii place un loc la soare sau la umbra partiala si are nevoie de apa suplimentara in perioadele uscate. Incepe inflorirea la mijlocul verii si continua pana toamna. Este o varietate extrem de robusta si complet rezistenta la intemperii. Foarte potrivita pentru gradini umede, dar si pentru containere potrivite, avand o crestere foarte compacta. Plantat in masa, ofera un spectacol uluitor. La maturitate ajunge pana la 30-50 cm inaltime si latime.

Aspectul atragator al acestei Filipendula Kahome  ofera scheme de plantare aerisite, deosebit de atragatoare. Desi vor inflori continuu, taierea florilor uzate va incuraja si mai multe flori.

Este  o planta perena cu crestere  rapida, foarte rezistenta si decorativa. Fiind  nepretentioasa, e foarte usor de cultivat  si nu necesita ingrijiri speciale. Foarte recomandata si pentru cei care n-au deloc experienta in gradinarit.

Filipedula: Plante perene care infloresc toamna - ingrijire Filipendula Kahome  prefera locurile luminoase si insorite, asa ca gaseste-i locul potrivit in gradina. Pentru cele mai bune rezultate, cultiva Filipendula Kahome  la soare pana la umbra partiala. Se dezvolta cel mai bine in soluri neutre, umede, fertile, bine drenate. Solurile nu trebuie lasate sa se usuce.

Se planteaza primavara devreme sau toamna. Daca ai achizitionat Filipendula Kahome  la ghiveci, o poti planta oricand in timpul anului, daca solul e dezghetat. Arata grozav atunci cand este plantat pe marginile paturilor de flori sau in orice schema de plantare pentru gradini insorite. Cu suficienta umiditate, frunzisul poate ramane atractiv pe tot parcursul sezonului de crestere. Daca frunzisul se depreciaza la sfarsitul verii, taiati-l dupa inflorire.

Necesar apa: udarea se face regulau, astfel incat solul sa fie mentinut constant reavan.

Rezistenta: rezistenta la soare, vant, inghet, seceta

Tunderi: A se taia florile decolorate. Desi vor inflori continuu, taierea florilor uzate va incuraja si mai multe flori.

Inmultire: prin divizarea tufei toamna.

Boli si daunatori: este foarte rezistenta la boli si daunatori.  De aici poti cumpara Filipendula Kahome  in ghiveci, cu pret bun

Avem diverse soiuri de plante perene de vanzare. Descopera plantele decorative preferate in magazinul online FloraPris.ro si ia-le acasa, cu un singur click! Comanda acum si in 24-48 de ore sunt la usa ta.

Plantele provin din pepiniera partenerului nostru Luca Perene, producator de perene de peste 13 ani. Acestea detin pasaport firosanitar, sunt testate, sanatoase si complet aclimatizate, avand garantia soiului si calitate inalta.

Detalii livrare produs    Tipul ambalarii  la ghiveci  

Varsta plantei la livrare  Plante dezvoltate, viguroase, la ghiveci de 19 cm, cu inflorire garantata in anul achizitionarii  

Informatii suplimentare    Culoare frunze  Verzi  

Culoare flori  Roz intens  

Perioada de inflorire  iulie-septembrie  

Perioada de plantare  Toate plantele livrate la ghiveci se pot planta oricand, cu conditia ca pamantul sa nu fie inghetat  

Conditii de lumina  Soare plin  

Cerinte de udare  Moderat  

Pretentii fata de sol  prefera un sol neutru, cu un drenaj bun  

Distanta de plantare  50 cm  

Dimensiuni la maturitate  Cca 30-50 cm inaltime si latime  

Rezistenta la inghet  da
Trimite mesaj
Din Gura in Gura