Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Impartim bucuria cu tine!

Membru Bizoo de 2 ani.
4.76
5 stars: Exceptional
90 pareri

Planta perena Asclepias Tuberosa Hello Yellow la ghiveci

0 stars: 0.00 din 0 pareri

58 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Asclepias Hello Yellow - Plante perene pentru soare
Asclepias Hello Yellow - e tot ce ti-ai dori daca doresti o planta perena usor de ingrijit, toleranta la seceta si foarte rezistenta! Ca sa nu mai vorbim de frumusetea completa oferita de ciorchinii stralucitori de flori galben-aurii stralucitoare care apar toata vara. Florile apar deasupra unor tulpini floricole verticale, imbracate cu frunze rigide, in forma de lance. Acestea sunt urmate toamna de pastai atractive de seminte. Odata deschise pastaile dezvaluie seminte cu par lung, alb-argintiu, matasos, care arata grozav in aranjamentele florale uscate. Are o crestere stufoasa, frunzisul abundent oferind un fundal verde-inchis care complimenteaza frumos florile vesele de umbele plate.

Se remarca prin obiceiul sau compact, care nu curge, abundenta uluitoare de flori si toleranta la solurile uscate. Ne ofera o pata de culoare in gradina, atrage fluturi, arata grozav in recipiente si face o floare taiata de lunga durata.

Creste sub forma de tufa, iar la maturitate poate ajunge la cca 45-60 cm inaltime si latime.

Este o planta decorativa prin: frunze, flori si port, nepretentioasa, foarte usor de cultivat, care nu necesita ingrijiri speciale. Are o crestere si o constitutie puternice.

Aspectul atragator al acestui Asclepias Hello Yellow il face o planta ornamentala grozava in gradini. Prolific si cu flori deosebite, este excelent pentru taiere. Frumos combinat cu ierburi ornamentale, ofera scheme de plantare aerisite, deosebit de atragatoare.
Asclepias: Plante perene care cresc la soare - ingrijire Asclepias Hello Yellow prefera locurile luminoase si insorite, asa ca gaseste-i locul potrivit in gradina. Se dezvolta cel mai bine in sol uscat pana la mediu, bine drenat. Functioneaza bine in soluri sarace si uscate. Se planteaza primavara devreme sau toamna. Daca ai achizitionat Asclepias Hello Yellow la ghiveci, il poti planta oricand in timpul anului, daca solul e dezghetat. Arata grozav atunci cand este plantat pe marginile paturilor de flori, pe un fundal verde, pentru accente medii-verticale.

Necesar apa: udarea se face cu moderatie, astfel incat solul sa fie mentinut uscat reavan. A se evita apa in exces la radacina sau baltirea.

Rezistenta: rezistenta la soare, vant, inghet, seceta

Tunderi: A se taia florile decolorate in mod regulat pentru a incuraja mai multi muguri. Plantele pot fi taiate drastic dupa inflorire, pentru a intineri frunzisul si a stimula noi infloriri.

Inmultire: prin seminte, prin divizarea tufei (nu ii plac prea mult transplantarile)

Boli si daunatori: este foarte rezistent la boli si daunatori. De aici poti cumpara Asclepias Hello Yellow in ghiveci, cu pret bun
Avem diverse soiuri de plante perene de vanzare. Descopera plantele decorative preferate in magazinul online FloraPris.ro si ia-le acasa, cu un singur click! Comanda acum si in 24-48 de ore sunt la usa ta.

Plantele provin din pepiniera partenerului nostru Luca Perene, producator de perene de peste 12 ani. Acestea detin licenta, sunt testate, sanatoase si complet aclimatizate, avand garantia soiului si calitate inalta.

Detalii livrare produs    Tipul ambalarii  la ghiveci
Varsta plantei la livrare  Plante dezvoltate, viguroase, la ghiveci de 17-19 cm
Informatii suplimentare    Culoare frunze  Verzi
Culoare flori  Galben-auriu stralucitor
Perioada de inflorire  Iunie - septembrie
Perioada de plantare  Toate plantele livrate la ghiveci se pot planta oricand, cu conditia ca pamantul sa nu fie inghetat
Conditii de lumina  Soare plin
Cerinte de udare  Moderat
Pretentii fata de sol  prefera un sol mediu, nisipos, cu un drenaj bun
Distanta de plantare  60 cm
Dimensiuni la maturitate  45-60 cm inaltime si latime.
Rezistenta la inghet  da.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura