Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Impartim bucuria cu tine!

Membru Bizoo de 2 ani.
4.74
5 stars: Exceptional
96 pareri

Arbust Photinia Serratifolia Pink Crispy, in ghiveci

0 stars: 0.00 din 0 pareri

159 lei Lei
Cod produs
511P10
Out Of stock
Descriere
Photinia Pink Crispy - Arbusti ornamentali vesnic verzi Photinia Pink Crispy ace parte din categoria de arbusti decorativi prin frunze, oferind eleganta si rafinament oricarei gradini. In combinatie cu arbustii decorativi prin flori, creeaza un spectacol inedit, asa ca e cazul sa o ai si tu. Daca iti doresti o gradina vesela si colorata cu care sa-i impresionezi pe toti, aceste combinatii sunt perfecte.

Senzationala Photinia Pink Crispy. Este un arbust ornamental vesnic verde, foarte decorativ, care se distinge prin frunzisul superb, in culori stralucitoare. Este consacrata pentru frunzele sale unice, puternic variegate, in nuante de roz, crem si verde. Frunzele marmorate, lucioase, sunt decorate cu stropi jucausi de verde deschis si inchis, contrastand frumos cu tulpinile rosii intense. Primavara, Pink Crispy surprinde cu lastari tineri roz-roscat stralucitori. La inceputul verii apar florile mici albe, schimbate cu fructe de padure rosii pana la sfarsitul iernii.

Pe langa cresterea compacta, Photinia Pink Crispy este renumita pentru culorile sale stralucitoare si ramificarea puternica. Are crestere rapida si nici macar nu trebuie s-o taiati, fiind o planta excelenta de acoperire. Se dezvolta cu un obicei stufos, drept atingand la maturitate inaltimea finala de 175 cm si latime de 100 cm. Arata spectaculos intr-un chenar de arbusti, in amenajari peisagistice, plantare in masa sau chiar in containere mixte. Este foarte toleranta la boli si nu necesita ingrijiri speciale. Este apreciata pentru aspectul sau decorativ datorat frunzelor superb colorate, care raman principalul punct de atractie.

Photinia Pink Crispy nu doar adauga straturi de culoare si textura in gradina, dar este si usor de intretinut. Aceste calitati remarcabile o fac practic prezenta si dorita in gradinile si peisajele din intreaga lume.
Pink Crispy - Arbusti decorativi prin frunze. Cerinte sol, amplasare, ingrijire
Photinia Pink Crispy nu este pretentioasa si se preteaza in orice tip de sol. Cel mai bun loc pentru plantare sunt locurile bine luminate, cu soare direct sau semiumbra. Evitati zonele cu umbra deplina, deoarece acest lucru poate duce la o crestere slaba si o culoare a frunzelor mai putin intensa.

Rezista bine in soluri bine drenate si face fata foarte usor atat secetei cat si temperaturilor scazute.

De asemenea, planta rezista bine la poluarea urbana si la conditiile de mediu dificile, fiind potrivita si pentru gradinile urbane. Este preferata pentru ca ofera decoruri inedite oriunde ai planta-o. Aduce acel aer deosebit in gradina, care va atrage inevitabil atentia asupra locului.
De aici poti cumpara Photinia Pink Crispy, in ghiveci, cu pret bun
Avem diverse soiuri de arbusti ornamentali de vanzare. Descopera plantele decorative preferate in magazinul online FloraPris.ro si ia-le acasa, cu un singur click! Comanda acum si in 24 de ore sunt la usa ta.

Plantele provin din pepiniera partenerului nostru Luca Perene, producator de perene de peste 13 ani. Acestea detin pasaport fitosanitar, sunt testate, sanatoase si complet aclimatizate, avand garantia soiului si calitate inalta.

Detalii livrare produs    Tipul ambalarii  la ghiveci de 3l
Inaltimea la livrare  Planta dezvoltata, matura, ramificata puternic, cca 50 cm
Informatii suplimentare    Culoare frunze  in nuante de roz, crem si verde
Culoare flori  albe, nu prezinta interes
Perioada de plantare  Toate plantele livrate la ghiveci se pot planta oricand, cu conditia ca pamantul sa nu fie inghetat
Conditii de lumina  soare
Pretentii fata de sol  prefera un sol neutru, permeabil, cu un drenaj bun
Inaltime la maturitate  175 cm si latime de 100 cm
Rezistenta la inghet  -18-20 C.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura