Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Impartim bucuria cu tine!

Membru Bizoo de 2 ani.
4.74
5 stars: Exceptional
96 pareri

Plante ghiveci Crizanteme perene Chrysanthemum Clara Curtis

0 stars: 0.00 din 0 pareri

38 lei Lei
Cod produs
380C20
Out Of stock
Descriere
Crizanteme perene Clara - Plante perene care infloresc toamna
Crizanteme perene Clara - o perena glorioasa, foarte pretuita pentru florile sale superbe si inflorirea bogata de toamna. Impresioneaza prin productia uriasa de flori delicate, asemanatoare margaretelor, care apar mai timpuriu decat la alte crizanteme. Acestea acopera aproape integral planta, oferind un spectacol de neegalat. Florile mari, de un roz cald cu un centru auriu intens apar deasupra frunzisului verde, adanc lobat, pe tulpini robuste si rigide. Tulpinile in timpul infloririi ajung pana la 50-60 cm inaltime, cu o raspandire de cca 80-100 cm, formand o movila stufoasa si compacta.

In timpul verii (iunie), se pot taia varfurile de crestere (cand planta are cca 20cm), pentru o ramificare mai bogata si o productie mai mare de flori.

Se combina perfect cu ierburile ornamentale. Aspectul atragator al acestei Crizanteme perene Clara ofera scheme de plantare aerisite, deosebit de atragatoare. O planta ideala pentru paturile de gradina. Florile sunt foarte bune pentru taiere, raman proaspete in vaza mult timp. Florile atrag fluturii si albinele, sporind veselia gradinii.

Este o planta decorativa prin: frunze, flori si port, nepretentioasa, foarte usor de cultivat, care nu necesita ingrijiri speciale.
Crizanteme (tufanele): Plante perene de soare - ingrijire Aceste Crizanteme perene Clara prefera locurile luminoase si insorite, asa ca gaseste-le locul potrivit in gradina. Pentru cele mai bune rezultate, cultiva Crizanteme perene Clara la soare pana la semiumbra. Se dezvolta cel mai bine in sol neutru imbogatit cu humus, permeabil, umed, bine drenat. Nu tolereaza solurile lutoase, crapate si nu le place sa sufere de sete.

Se planteaza primavara devreme sau toamna. Daca ai achizitionat Crizanteme perene Clara la ghiveci, o poti planta oricand in timpul anului, daca solul e dezghetat. Arata grozav atunci cand este plantat pe marginile paturilor de flori sau in orice schema de plantare pentru gradini insorite.

Necesar apa: udarea se face regulat, astfel incat solul sa fie mentinut constant reavan. A se evita apa in exces la radacina sau baltirea.

Rezistenta: rezistenta la soare, vant, inghet

Tunderi: In timpul verii (iunie), se pot taia varfurile de crestere (cand planta are cca 20cm), pentru o ramificare mai bogata si o productie mai mare de flori. Toamna se taie de la sol si vor reaparea mai viguroase anul urmator.

Inmultire: prin butasi sau divizarea tufei numai atunci cand devin supraaglomerate.

Boli si daunatori: este foarte rezistent la boli si daunatori. De aici poti cumpara Crizanteme perene Clara in ghiveci, cu pret bun
Avem diverse soiuri de plante perene de vanzare. Descopera plantele decorative preferate in magazinul online FloraPris.ro si ia-le acasa, cu un singur click! Comanda acum si in 24-48 de ore sunt la usa ta.

Plantele provin din pepiniera partenerului nostru Luca Perene, producator de perene de peste 12 ani. Acestea detin licenta, sunt testate, sanatoase si complet aclimatizate, avand garantia soiului si calitate inalta.

Detalii livrare produs    Tipul ambalarii  la ghiveci
Varsta plantei la livrare  Plante dezvoltate, viguroase, la ghiveci de 17 cm
Informatii suplimentare    Culoare frunze  Verzi
Culoare flori  Roz cald cu centru auriu
Perioada de inflorire  august-noiembrie
Perioada de plantare  Toate plantele livrate la ghiveci se pot planta oricand, cu conditia ca pamantul sa nu fie inghetat
Conditii de lumina  Soare plin, semiumbra
Cerinte de udare  Regulat
Pretentii fata de sol  prefera un sol neutru imbogatit cu humus, umed dar cu un drenaj bun
Distanta de plantare  60 cm
Dimensiuni la maturitate  Cca 50-60 cm inaltime si 60-100 cmlatime.
Rezistenta la inghet  da
Trimite mesaj
Din Gura in Gura