Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Impartim bucuria cu tine!

Membru Bizoo de 2 ani.
4.74
5 stars: Exceptional
97 pareri

Arbust Liliac indian - Lagerstroemia I. Kiss, in ghiveci

0 stars: 0.00 din 0 pareri

69 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Liliac indian - Lagerstroemia I. Kiss - Arbusti ornamentali care infloresc vara si toamna
Acest Liliac indian iti va colora gradina intr-un mod magic, tot sezonul de vara si toamna. Este un arbust de talie mica, o combinatie fantastica florala si culturala. Frumusetea lui deosebita vine din culoarea speciala a florilor sale stralucitoare de culoare roz-rosu vibrant si inflorirea de lunga durata. Florile sunt atat de abundente incat acopera literalmente tufa, creand o expozitie florala uluitoare. Este asemeni bomboanelor fondante, si chiar parca-ti vine sa-l mananci. Infloreste o perioada indelungata, de mijlocul verii pana la sfarsitul toamnei. Are crestere foarte rapida si face parte din categoria liliecilor de talie mica. Kiss se remarca si prin obiceiul de crestere stufoasa si prin dimensiunea sa unica, compacta, de 60 cm inaltime si 40 cm latime. Infloreste pe lemn nou, asa ca il poti tunde dupa prima inflorire si va reinflori pe cresterile noi. Perfect pentru containere de pe terasa sau margini de arbusti sau in recipiente mixte cu alte plante. Albinele si fluturii adora sa guste florile minunate, asa ca va contribui din plin la biodiversitatea gradinii. Plantat la soare si intr-un sol umed, bogat si bine drenat, te va rasplati din plin cu culori luminoase si flori stralucitoare.

Kiss face parte din seria Lagerstroemia indica With Love, serie renumita pentru portul stufos si compact, de talie mica si cu anflorire abundenta.
Lagerstroemia I. Kiss - Arbusti ornamentali cu crestere rapida
Aceasta varietate de Liliac indian are o crestere rapida, avand un port viguros si stufos.

Nu necesita conditii speciale de plantare sau ingrijire. Se planteaza primavara devreme sau toamna tarziu. Daca ai achizitionat liliac indian la ghiveci, atunci il poti planta oricand in timpul anului.

Liliacul indian prefera locurile foarte insorite. Ai mare grija la asta pentru ca la umbra va fi afectata inflorirea.

Prefera un sol mediu, nemodificat, fertil si bine drenat. Acesta poate exploda efectiv in crestere in sol bogat, dar este mult mai restrans in medii mai sarace.

Este foarte rezistent la intemperii, dar si la bolile si daunatorii mediului inconjurator. Se recomanda a fi tuns dupa inflorire, pentru a stimula o noua reinflorire.

De asemenea, este foarte iubit de polenizatorii de toate felurile in timpul infloririi sale fabuloase.

Este preferat pentru crearea de buchete si aranjamente cu flori de liliac, datorita rezistentei indelungate ca flori taiate.
Aici gasesti Liliac indian de vanzare, in ghiveci, cu pret avantajos.
Avem diverse soiuri de arbusti ornamentali de vanzare. Descopera liliacul preferat in magazinul online FloraPris.ro si ia-le acasa, cu un singur click! Comanda acum si in 24 de ore sunt la usa ta.

Plantele provin din pepiniera partenerului nostru Luca Perene, producator de perene de peste 12 ani. Acestea detin licenta, sunt testate, sanatoase si complet aclimatizate, avand garantia soiului si calitate inalta.

Informatii suplimentare    Culoare flori  Roz inchis spre rosu
Perioada de inflorire  Vara si toamna
Perioada de plantare  Toate plantele livrate la ghiveci se pot planta oricand, cu conditia ca pamantul sa nu fie inghetat
Conditii de lumina  Soare plin
Cerinte de udare  Moderat
Pretentii fata de sol  prefera un sol bogat, permeabil, cu un drenaj bun
Inaltime la maturitate  cca 60-80 cm inaltime
Rezistenta la inghet  -20 C
Detalii livrare produs    Tipul ambalarii  la ghiveci de 22cm
Inaltimea la livrare  Cca 40-50 cm
Varsta la livrare  De la 2 ani.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura