Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Impartim bucuria cu tine!

Membru Bizoo de 2 ani.
4.74
5 stars: Exceptional
96 pareri

Planta perena Nerine Mister Nick la ghiveci

0 stars: 0.00 din 0 pareri

56 lei Lei
Cod produs
318N10
Out Of stock
Descriere
Nerine Mister Nick - Plante perene pentru soare
Nerine Mister Nick - un altfel de crin de gradina! E o planta perena senzationala, recent introdusa. care merita un loc de cinste si in gradina ta. Este foarte apreciat pentru inflorescentele sale sub forma de ciorchini rotunjiti uriasi, densi, formate din flori delicate in forma de trompeta. Grupurile de flori roz-magenta intens se etaleaza deasupra unor tulpini inalte si subtiri din palcuri luxuriante de cca 30cm. Ceea ce e cu adevarat impresionant, e cromatica exceptionala a acestora, de o eleganta desavarsita. Nerine (Crinul de Guernsey) sunt perfecte pentru a adauga un strop de culoare de toamna pe masura ce plantele de vara se apropie de sfarsit.

Florile unice arata frumos atat in gradina, cat si in buchete mixte. Este o planta ideala pentru taiere si pentru crearea de aranjamente sofisticate. Este foarte potrivit pentru a fi plantat si in containere pe balcon sau terase.

Este o planta cu o dezvoltare compacta si un obicei dens, de o vigoare exceptionala. Produce mase de flori si arata fenomenal in orice combinatie din gradina.

Se combina perfect cu ierburile ornamentale sau alte perene precum geranium, salvia, penstemon, scabiosa si nepeta cu crestere joasa. Aspectul atragator al acestei Nerine Mister Nick ofera scheme de plantare aerisite, deosebit de atragatoare. O planta ideala pentru paturile de gradina. Este recomandat si pentru cultivarea in containere. Florile sunt foarte bune pentru taiere, raman proaspete in vaza mult timp. Florile atrag fluturii si albinele, sporind veselia gradinii.

Creste sub forma de tufa compacta, iar la maturitate poate ajunge la cca 50cm-60 cm inaltime.
Nerine: Plante perene care infloresc toamna - ingrijire Un Nerine Mister Nick prefera locurile luminoase si insorite, asa ca gaseste-i locul potrivit in gradina. Pentru cele mai bune rezultate, cultiva Nerine Mister Nick la soare, in sol neutru imbogatit cu humus, permeabil, umed, bine drenat.

Se planteaza primavara devreme sau toamna. Daca ai achizitionat Nerine Mister Nick la ghiveci, le poti planta oricand in timpul anului, daca solul e dezghetat. Arata grozav atunci cand este plantat pe marginile paturilor de flori sau in orice schema de plantare pentru gradini insorite.

Necesar apa: udarea se face cu moderatie, astfel incat solul sa fie mentinut uscat reavan. A se evita apa in exces la radacina sau baltirea.

Rezistenta: rezistenta la soare, vant, inghet, seceta

Inmultire: prin bulbi sau prin divizarea tufei. Plantati intotdeauna cu gatul bulbilor la vedere.

Boli si daunatori: este foarte rezistenta la boli si daunatori. De aici poti cumpara Nerine Mister Nick in ghiveci, cu pret bun
Avem diverse soiuri de plante perene de vanzare. Descopera plantele decorative preferate in magazinul online FloraPris.ro si ia-le acasa, cu un singur click! Comanda acum si in 24-48 de ore sunt la usa ta.

Plantele provin din pepiniera partenerului nostru Luca Perene, producator de perene de peste 13 ani. Acestea detin pasaport firosanitar, sunt testate, sanatoase si complet aclimatizate, avand garantia soiului si calitate inalta.

Detalii livrare produs    Tipul ambalarii  la ghiveci
Varsta plantei la livrare  Plante dezvoltate, viguroase, la ghiveci de 17 cm
Informatii suplimentare    Culoare frunze  Verzi
Culoare flori  Roz-magenta
Perioada de inflorire  iulie-noiembrie
Perioada de plantare  Toate plantele livrate la ghiveci se pot planta oricand, cu conditia ca pamantul sa nu fie inghetat
Conditii de lumina  Soare plin
Cerinte de udare  Moderat
Pretentii fata de sol  prefera un sol neutru imbogatit cu humus, umed dar cu un drenaj bun
Distanta de plantare  30 cm
Dimensiuni la maturitate  inaltime 60 cm
Rezistenta la inghet  da.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura