Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Impartim bucuria cu tine!

Membru Bizoo de 2 ani.
4.82
5 stars: Exceptional
76 pareri

Floare Hibiscus moscheutos White la ghiveci

0 stars: 0.00 din 0 pareri

40 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Hibiscus Moscheutos White e o alegere excelenta daca iti doresti arbusti ornamentali de gradina care infloresc toata vara. Te va rasplati cu flori o perioada indelungata si va aduce multa veselie si stralucire in curtea ta.

Hibiscus Moscheutos White - Caracteristici generale

Hibiscus Moscheutos White este un hibiscus foarte decorativ, cu aspect de tufa deasa. Este un arbust peren, de gradina, foarte rezistent si prolific.

Creste viguros, compact, stufos, atingand o inaltime de cca 100 cm..  Frunzele sunt mari de 15 cm, cu 3-5 lobi, dintate pe margine.

Dezvolta flori mari, fenomenale, de culoare alb imaculat, cu un ochi central rosu intens.

Florile hibiscusului de gradina apar pe lujeri in luna iulie si continua sa infloreasca pana la finalul toamnei. Acest lucru se intampla daca, evident, au conditiile necesare. Inflorirea abundenta se produce in plina lumina. Suporta si semiumbra, dar in detrimentul infloririi. Fiecare floare dureaza 1-2 zile. Pentru ca plantele sa se bucure de inflorirea mai lunga, este necesar sa eliminati florile care s-au trecut deja.

Fructul este o capsula care se maturizeaza in lunile septembrie - noiembrie.

In fiecare toamna partea supraterana a hibiscusului moscheutos moare, dar planta se reface din radacina, in primavara urmatoare. Toamna, planta se taie aproape total, pastrandu-se doar 10-15 cm deasupra solului. Intra foarte tarziu in vegetatie, la sfarsitul lunii mai, dar cresc foarte repede. Pe timpul iernii, in primii doi ani se recomanda protectia radacinii prin musuroire, acoperire cu paie, frunze sau alte materiale.

Hibiscus Moscheutos: cerinte sol, amplasare, ingrijire Hibiscus moscheutos White prefera locurile luminoase si insorite, asa ca gaseste-i locul potrivit in gradina. Se dezvolta bine si in locuri semiumbroase, dar are nevoie de soare cel putin 6 ore pe zi. Se dezvolta foarte bine in gradina, in soluri bine drenate, bogate in humus, fertile si umede, usor acide.

Poate fi plantata si in ghivece decorative pentru un decor splendid al teraselor. De asemenea se poate folosi pentru garduri vii spectaculoase cu inflorire indelungata sau ca arbust decorativ singular.

Necesar apa: udarea se face regulat, astfel incat solul sa fie mentinut reavan. A se evita apa in exces la radacina sau baltirea. Nu suporta prea bine seceta.

Fertilizare: se pot administra ingrasaminte pentru plante cu flori, o data pe luna, in perioada de crestere si inflorire (mai-august).

Inmultire: Hibiscus moscheutos White se inmulteste prin seminte sau prin despartirea tufelor, primavara.

Boli si daunatori: Hibiscus moscheutos White este foarte rezistent la boli si daunatori. De aici poti cumpara Hibiscus moscheutos White in ghiveci, cu pret bun

Avem diverse soiuri de Arbusti Ornamentali de vanzare. Descopera plantele decorative preferate in magazinul online FloraPris.ro si ia-le acasa, cu un singur click! Comanda acum si in 24-48 de ore sunt la usa ta.

Detalii livrare produs    

Tipul ambalarii  la ghiveci
Varsta plantei la livrare  1 an
Inaltimea la livrare  Rasad, cca 20-30 cm

Informatii suplimentare    

Culoare  Alb imaculat cu stamine rosii
Parfum  -
Perioada de inflorire  Iulie-octombrie

Perioada de plantare  

Toate plantele livrate la ghiveci se pot planta oricand, cu conditia ca pamantul sa nu fie inghetat
Conditii de lumina  Soare din plin
Cerinte de udare  Regulat
Pretentii fata de sol  prefera un sol nisipos, cu un drenaj bun
Inaltime la maturitate  cca 100 cm
Rezistenta la inghet  -20 C pana la -22 C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura