Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Impartim bucuria cu tine!

Membru Bizoo de 2 ani.
4.82
5 stars: Exceptional
79 pareri

Arbust Choisya White Dazzler la ghiveci de 19 cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

55 lei Lei
Cod produs
313C11
Out Of stock
Descriere
Choisya White Dazzler - Caracteristici generale

Choisya White Dazzler e alegerea ideala daca iti doresti plante perene de gradina care raman verzi tot anul. Te va rasplati cu un decor unic o perioada indelungata si va aduce multa veselie si stralucire in curtea ta.

Choisya White Dazzler este un arbust ornamental care atrage atentia prin aspectul exotic, deosebit de frumos. Planta vesnic verde de marime medie, cu port de regula rotunjit, compact. Este cultivata in special pentru florile sale minunate, care fac un adevarat spectacol in fiecare an. Se remarca printr-o lunga perioada de inflorire, astfel ca arbustul este impodobit de la sfarsitul primaverii pana la inceputul verii. Cand vremea este suficient de buna adesea infloreste si toamna. Florile albe, in forma de stea, sunt profund parfumate, bogate in nectar, fiind foarte apreciate de albine si fluturi. Atat florile, cat si frunzele au parfumul divin al florilor de portocal.

Choisya White Dazzler este apreciata si pentru frunzisul sau verde-galben lucios si aromat. Astfel ca Choisya White Dazzler este un soi de arbust decorativ in orice moment al anului.

Creste sub forma de tufa rotunjita, iar la maturitate poate ajunge la cca cca 90-100 cm inaltime si cca 70 cm latime. Este o planta decorativa prin: frunze, flori si port, nepretentioasa, foarte usor de cultivat, care nu necesita ingrijiri speciale. Are o crestere si o constitutie puternice, viguroase.

Avantajele Soiului:  

element decorativ deosebit
creste compact, stufos
flori mari, albe
inflorire prolifica
rezistent la inghet

Choisya: cerinte sol, amplasare, ingrijire

Choisya White Dazzler prefera locurile luminoase si insorite, asa ca gaseste-i locul potrivit in gradina. Se dezvolta cel mai bine in sol permeabil, neutru, moderat umed.

Este un excelent acoperitor de sol, dar poate fi folosit perfect si in chenarul peren, pentru plantare in masa. De asemenea, este foarte potrivit in gradina de stanci si intr-un ghiveci pe balcon sau terasa, pentru un decor splendid. Arata grozav si atunci cand este plantat pe marginile paturilor de flori. Poate fi utilizat si pentru formarea de garduri vii dense, vesnic verzi, decorative si iarna.

Necesar apa: udarea se face cu moderatie, astfel incat solul sa fie mentinut uscat reavan. A se evita apa in exces la radacina sau baltirea.

Rezistenta: rezistenta la soare, vant, inghet, seceta

Boli si daunatori: este foarte rezistenta la boli si daunatori.

De aici poti cumpara Choisya White Dazzler in ghiveci, cu pret bun

Avem diverse soiuri de plante perene de vanzare. Descopera plantele decorative preferate in magazinul online FloraPris.ro si ia-le acasa, cu un singur click! Comanda acum si in 24-48 de ore sunt la usa ta.

Plantele sunt produse de partenerul nostru Luca Perene, producator de perene de peste 10 ani. Acestea sunt testate, sanatoase si complet aclimatizate, avand garantia soiului si calitate inalta.

Detalii aici.

Detalii livrare produs    

Tipul ambalarii  la ghiveci de 19 cm

Varsta plantei la livrare  

Plante dezvoltate, viguroase, cca 50-70 cm

Informatii suplimentare    

Culoare frunze  verde - galben intens
Culoare flori  albe
Perioada de inflorire  primavara

Perioada de plantare  

Toate plantele livrate la ghiveci se pot planta oricand, cu conditia ca pamantul sa nu fie inghetat
Conditii de lumina  Foarte insorit
Cerinte de udare  moderat
Pretentii fata de sol  prefera un sol fertil, cu un drenaj bun
Distanta de plantare  70 cm
Dimensiuni la maturitate  cca 90-100 cm inaltime si cca 70 cm latime
Rezistenta la inghet  da
Trimite mesaj
Din Gura in Gura