Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Impartim bucuria cu tine!

Membru Bizoo de 1 an.
4.80
5 stars: Exceptional
70 pareri

Floare trandafir David Austin alb, anul 2, la ghiveci

0 stars: 0.00 din 0 pareri

49 lei Lei
Cod produs
110T26
Out Of stock
Descriere
Trandafir david austin alb - caracteristici generale

un trandafir david austin alb in gradina nu se compara cu nimic altceva. este atat de rafinat si elegant, ca te lasa fara respiratie. cu adevarat remarcabil, asa ca merita sa-l ai si sa te bucuri de un trandafir unic, cu totul special.

trandafirul david austin alb este remarcabil prin tinuta, atragand atentia prin eleganta desavarsita a florilor. de asemenea, contrastul deosebit dintre frunzis si flori il face si mai special.

florile sunt mari, cu un diametru de pana la noua cm, cu peste 100 de petale de un alb-cremos, fine si elegante. are un un parfum discret, dulceag, cu note exotice. tufele sunt viguroase, puternice, cu ramuri elastice si cu frunzis de un verde inchis, lucios. la maturitate poate atinge o inaltime de cca 120 cm.

acest soi de trandafir englezesc este foarte utilizat in florarii, pentru flori taiate si aranjamente florale speciale. rezista bine dupa ce este taiat si poate fi pastrat in vaza o perioada lunga.

nu este predispus la imbolnaviri, suporta bine si conditiile de seceta si ploile abundente. poate fi plantat direct in gradina in combinatie cu alte plante ornamentale.

plantare butasi de trandafiri

daca ai achizitionat butasi de trandafir in ghiveci, e simplu. ii poti planta in orice perioada a anului, fiind deja inradacinati, cu conditia ca pamantul sa nu fie inghetat. se pune planta cu tot cu balotul din ghiveci, se acopera cu pamant, se taseaza bine si se uda zdravan.

pentru trandafirii cu radacina libera, plantarea se face fie la sfarsitul toamnei (noiembrie), fie la inceputul primaverii (martie/aprilie).

ingrijire trandafir david austin alb

butasii de trandafir david austin alb se preteaza la majoritatea tipurilor de sol si sunt perfecti pentru orice gradina. locul ales pentru plantare trebuie sa fie insorit si aerisit. trandafirii au nevoie de o expunere directa la razele soarelui de min. 4-6 ore pe zi. solul sa fie fertil si bine drenat: nici prea uscat nici prea umed. a se evita baltirea apei. taierile de toamna sunt mai usoare, urmand ca primavara urmatoare sa se scurteze la 4-5 noduri.

de aici poti cumpara butasi de trandafir david austin alb la ghiveci

avem trandafiri de vanzare in ghiveci, calitate inalta, soiuri diverse. descopera trandafirii preferati in magazinul online florapris.ro si ia-i acasa la preturi mici, cu un singur click! comanda acum si in 24-48 de ore sunt la usa ta.

informatii suplimentare    

culoare  alb intens
parfum  discret
perioada de inflorire  repetata, tot sezonul

perioada de plantare  

toate plantele livrate la ghiveci se pot planta oricand, cu conditia ca pamantul sa nu fie inghetat
conditii de lumina  soare din plin
cerinte de udare  moderat
pretentii fata de sol  prefera un sol bogat, permeabil, cu un drenaj bun
inaltime la maturitate  120-150 cm
rezistenta la inghet  -25 c

detalii livrare produs    

tipul ambalarii  la ghiveci
inaltimea la livrare  30-50 cm, in functie de momentul livrarii
varsta la livrare  2 ani
Trimite mesaj
Din Gura in Gura