Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Impartim bucuria cu tine!

Membru Bizoo de 2 ani.
4.82
5 stars: Exceptional
76 pareri

Trandafir de colectie Vuvuzela la ghiveci, anul 2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

50 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Trandafir Vuvuzela de colectie - Caracteristici generale

Cu un Trandafir Vuvuzela in gradina vei da gradinii tale o stralucire magnifica, plina de eleganta si romantism. Este un trandafir cu totul special si il vei admira la nesfarsit. Creeaza dependenta, atat e de frumos.

Soiul apartine clasei Schrab, un tip de trandafir de gradina englezesc, cu o forma absolut originala de flori. Principala caracteristica care a adus popularitate noului soi este paleta de culori impresionanta. Petalele de flori au o culoare extraordinara de coral de catifea, foarte versatila. Aceasta variaza in cadrul unui mugur pana la nuante de nisip, portocaliu sau galben cremos si chiar auriu. Bobocul este in forma de bujor, frumos, greu si dens.

Rezistent, infloreste repetat si abundent, pana toamna tarziu. Va da gradinii tale o stralucire aparte si te va incanta cu florile sale unice.

Frunzele au forma obisnuita pentru trandafiri, marginea este usor zimtata, verde cu o nuanta de maslin. Sistemul radicular este destul de puternic, ramificat, se extinde la o adancime de 60 de centimetri, nu formeaza rizomi laterali. Fiecare tulpina are de obicei una pana la trei flori, cu diametrul de pana la 10 centimetri.

Te incanta pe toata perioada inflorii, pana toamna tarziu.

Este o varietate de trandafir foarte rezistent, care formeaza tufe mari, erecte. La maturitate poate atinge o inaltime de cca 120 cm.

Avantajele soiului:  

creste repede;
infloreste abundent si magnific, cu flori ca de bujori;
nu necesita ingrijire speciala,
rezistenta la inghet, la boli si daunatori;
arata minunat in buchete si se potriveste bine cu alte plante;
inflorire lunga

Plantare butasi de trandafiri

Daca ai achizitionat butasi de Trandafir Vuvuzela in ghiveci, e simplu. Ii poti planta in orice perioada a anului, fiind deja inradacinati.

Pentru trandafirii cu radacina libera, plantarea se face fie la sfarsitul toamnei (noiembrie), fie la inceputul primaverii (martie/aprilie).

Ingrijire Trandafir Vuvuzela

Butasii de Trandafir Vuvuzela se preteaza la majoritatea tipurilor de sol si sunt perfecti pentru orice gradina. Locul ales pentru plantare trebuie sa fie insorit si aerisit. Trandafirii au nevoie de o expunere directa la razele soarelui de min. 4-6 ore pe zi. Solul sa fie fertil si bine drenat: nici prea uscat nici prea umed. A se evita baltirea apei. Taierile de toamna sunt mai usoare, urmand ca primavara urmatoare sa se scurteze la 4-5 noduri.

De aici poti cumpara Trandafir Vuvuzela la ghiveci

Avem trandafiri de vanzare in ghiveci, calitate inalta, soiuri diverse. Descopera trandafirii preferati in magazinul online FloraPris.ro si ia-i acasa la preturi mici, cu un singur click! Comanda acum si in 24-48 de ore sunt la usa ta.

Informatii suplimentare    

Culoare  Paleta de culori: nuante de nisip, portocaliu sau galben cremos si chiar auriu
Parfum  discret
Perioada de inflorire  Repetata, tot sezonul

Perioada de plantare  

Toate plantele livrate la ghiveci se pot planta oricand, cu conditia ca pamantul sa nu fie inghetat
Conditii de lumina  Soare din plin
Cerinte de udare  moderat
Pretentii fata de sol  prefera un sol bogat, permeabil, cu un drenaj bun
Inaltime la maturitate  Cca 120 cm
Rezistenta la inghet  -25 C

Detalii livrare produs    

Tipul ambalarii  la ghiveci
Inaltimea la livrare  De la 30 cm, in functie de momentul livrarii
Varsta la livrare  2 ani
Trimite mesaj
Din Gura in Gura