Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Impartim bucuria cu tine!

Membru Bizoo de 2 ani.
4.82
5 stars: Exceptional
78 pareri

Arbust Magnolia Stellar Ruby la ghiveci. Vesnic verde

0 stars: 0.00 din 0 pareri

260 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Magnolie vesnic verde Stellar Ruby - Arbusti ornamentali cu flori parfumate
Noua Magnolie vesnic verde Stellar Ruby este acum vedeta. Recent lansata, a facut deja furori printre colectionarii de magnolii si nu numai. Si are toate motivele. Este un alt tip de magnolie, mai putin intalnita sau cunoscuta. Vine cu o serie de caracteristici unice, total diferite de alte magnolii.

Are un obicei de crestere ingusta, verticala si piramidala, fiind foarte potrivita pentru spatii mai mici. Frunzisul vesnic verde, sanatos, lucios si foarte dens va fi acoperit cu flori de culoare rubin din primavara pana la inceputul verii. Si, asta nu e tot. La sfarsitul verii, Stellar Ruby te va surprinde cu o noua runda de flori parfumate. Este stelara fara indoiala si produce flori de la o varsta foarte frageda. Inflorirea este abundenta si spectaculoasa. Creste repede in comparatie cu alte magnolii si nu necesita neaparat taiere. Este impresionant de rezistenta, cu o crestere foarte viguroasa.

La maturitate poate ajunge pana la 4 m inaltime si 1,5 m latime dupa 10 ani.
Magnolie - Plantare si ingrijire
Aceasta magnolie vesnic verde Stellar Ruby este alegerea perfecta pentru gradinile mici si medii. Aici se planteaza solitar ca element de accent tot anul, avand frunzis vesnic verde.

Acest soi de magnolie magnolie vesnic verde nu are nevoie de conditii deosebite de plantare si intretinere. E recomandat ca o magnolie vesnic verde Stellar Ruby sa fie plantata intr-un loc insorit sau partial umbrit. Astfel, ea va avea o dezvoltare armonioasa si o inflorire abundenta. Prefera solurile usor acide, umede, lutoase si bine drenate si tolereaza excelent mediile urbane, fara ca planta sa fie afectata de poluare. Arbustul are o rezistenta ridicata la daunaori si nu necesita intretineri speciale.

Daca se doreste, o magnolie vesnic verde Stellar Ruby poate fi crescuta si in ghivece de mari dimensiuni, pentru decorarea teraselor deschise.
De aici poti cumpara magnolie vesnic verde Stellar Ruby, la ghiveci, cu pret bun
Avem diverse soiuri de arbusti ornamentali de vanzare. Descopera magnoliile preferate in magazinul online FloraPris.ro si ia-le acasa, cu un singur click! Comanda acum si in max. 48 ore sunt la usa ta.

Plantele provin din pepiniera partenerului nostru Luca Perene, producator de perene de peste 13 ani. Acestea detin pasaport fitosanitar, sunt testate, sanatoase si complet aclimatizate, avand garantia soiului si calitate inalta.

Informatii suplimentare    Culoare  rubiniu
Parfum  Parfum deosebit
Perioada de inflorire  Aprilie-mai; august-septembrie. Perioada lunga de inflorire
Perioada de plantare  Toate plantele livrate la ghiveci se pot planta in orice perioada a anului, cu conditia ca pamantul sa nu fie inghetat
Conditii de lumina  soare, semiumbra
Cerinte de udare  necesita udari frecvente
Pretentii fata de sol  necesita sol fertil, usor acid
Inaltime la maturitate  cca 4 m
Rezistenta la inghet  -15 C
Detalii livrare produs    Tipul ambalarii  la ghiveci
Inaltimea la livrare  60-80 cm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura